Miele shop

Miele TwinDos wasmachines

Vertrouw je meest waardevolle bezittingen toe aan een Miele W1 TwinDos wasmachine. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert - geheel automatisch - het beste vloeibare wasmidde ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Miele TwinDos wasmachines

Wasmachines beschikken over steeds meer handige functies. Ondertussen kun je ze soms al bedienen met je smartphone of zelf het wasmiddel en wasverzachter laten toevoegen. Ook Miele gaat met de tijd mee en heeft het TwinDos systeem ontwikkeld. Een systeem waarbij het wassen je nog gemakkelijker gemaakt wordt.

Wat is een TwinDos systeem?

Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruik je het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor jouw wasgoed!

De TwinDos wasmachines worden standaard geleverd met een ultra fase wascardridge, hierin zit het wasmiddel verwerkt. Is het wasmiddel op, dan kun je een navulreservoir plaatsen. Hier kun je Miele wasmiddel in doen maar ook je eigen wasmiddel en wasverzachter.

Tijd besparen

Je kunt aardig wat tijd besparen met zo’n TwinDos systeem. Je hoeft namelijk bijna niet meer om te kijken naar de wasmachine. Zie jij dat wel zitten? Wanneer je hem vandaag nog voor 23:59 bestelt, heb je hem morgen waarschijnlijk al in huis!