Miele shop

Miele Blizzard stofzuigers

Stofzuigen zonder stofzak was nog nooit zo hygiënisch! De Miele Blizzard-stofzuiger zorgt dankzij de Vortex-technologie voor de scheiding van fijn- en grof stof. Zo blijf het fijnstof opgesloten zitte ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

De nieuwe Miele Blizzard stofzuiger

Stofzuigen moet gebeuren in huis, of je het nou leuk vindt of niet. Een schoon huis is niet alleen fijn, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Dankzij de Miele Blizzard stofzuiger worden zelfs de kleinste stofdeeltjes zoals fijnstof en allergenen opgezogen. Het HEPA-AirClean-Lifetime-filter is zelfs gecertificeerd voor allergiepatiënten, zodat zij geen last hebben van stof. Ook belangrijk om te weten: het filter is geheel onderhoudsvrij!

De Miele Blizzard levert niet alleen het schoonste resultaat, je zuigt ook nog eens zonder stofzuigerzak. Geen gedoe meer met het vervangen van stofzuigerzakken; de unieke Vortex-technologie zorgt ervoor dat de grove stof en fijne stof apart van elkaar worden opgevangen en er geen stof verloren gaat tijdens het legen van het reservoir. De Miele Blizzard is ongekend hygiënisch. Naast de hoge hygiëne is de Miele Blizzard speciaal geschikt voor kwetsbare harde vloeren. Geen krassen of lelijke strepen meer na het stofzuigen, dankzij de DynamicDrive-zwenkwieltjes die zacht en soepel over de vloer rollen.

Stof vrij

Niet alleen je huis is weer fris en schoon na het stofzuigen, de speciale sensoren reinigen het stoffilter automatisch, zodra het nodig is. Zo blijft de stofzuiger schoon van binnen, verliest het zijn zuigkracht niet en is een lange levensduur van het filter gegarandeerd. Zowel je huis als je stofzuiger blijven beiden stof vrij.