Huishouden

Miele

Miele shop

Bekijk de Miele shop ‘Immer besser’ is al sinds de allereerste wasmachine (uit 1901) het motto van Miele. Elke verandering en elke vernieuwing moet een verbetering zijn. Met Miele kies je voor de hoog ...

46 resultatensorteren op
aanbevolen

Miele totale collectie

Sinds de oprichting van Miele in 1899 is het motto van Miele ‘immer besser’. Met dit motto wil Miele laten zien dat elk product steeds beter wordt. Het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij Miele centraal. Miele blijft haar producten verder ontwikkelen, verder uitbreiden en ernaar streven dat elk product een verbetering is.

Voor alles waar je echt om geeft

Miele ontwikkelt huishoudelijke apparaten voor alles waar je echt om geeft. De wasmachines en drogers van Miele doen niet alleen hun werk, ze zorgen er ook voor dat de kwaliteit van je kleding optimaal behouden wordt. Je vloeren of vloerkleden blijven langer mooi dankzij de nieuwe technologieën in de Miele stofzuigers en je eten blijft langer vers in de speciaal daarvoor geschikte lades in de Miele koelkasten. Voor alles waar je echt om geeft, heeft Miele het juiste apparaat dat juist daar aandacht aan besteed.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Miele. Ze zeggen daarom ook niet voor niets dat de wasmachines die Miele ontwikkeld heeft jarenlang mee gaan. Jarenlang plezier hebben van een wasmachine betekend ook geen nieuwe aanschaffen. Goed voor de portemonnee natuurlijk, maar ook voor het milieu, want een oude wasmachine vernietigen is niet altijd even goed voor ons milieu.

Bestellen

Ben jij benieuwd wat Miele jou allemaal kan bieden? En zie jij jezelf de was wel doen in zo’n Miele wasmachine met prachtig design. Wanneer je jouw Miele artikelen voor 23:59 besteld, dan heb je ze meestal morgen al in huis!