Magnetrons & ovens

Inbouw ovens

Bak de lekkerste taarten en overheerlijke gerechten in onze inbouwovens. Omdat een inbouwoven natuurlijk wel precies moet passen hebben we inbouwovens met verschillende afmetingen voor je. Ook qua inh ...

26 resultatensorteren op
aanbevolen

Inbouwoven

Er zijn diverse dingen waar je rekening mee moet houden als je een inbouwoven uitkiest. Allereerst moet je zeker weten dat je een nis met een hoogte van 60 cm hebt waar de oven in past. Dat kun je eenvoudig met een meetlint opmeten. Verder is de inhoud natuurlijk belangrijk. Daarom kun je bij ons voorselecteren op het aantal liter inhoud dat de inbouwoven heeft. Dat is bijvoorbeeld van belang als je regelmatig meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. Vaak zijn er bij grotere inbouwovens ook meerdere roosters waarop je ovenschalen kunt zetten. Als je vaker een oven gebruikt hebt, weet je ongetwijfeld dat je erop moet letten of je nieuwe inbouwoven beschikt over boven- en onderwarmte, hete lucht en combinaties daarvan. Op basis van deze specificaties zie je al snel welke inbouwoven bij jou past!

Zijn deze inbouwovens geschikt voor jou?

Je vindt bij wehkamp.nl verschillende topmerken om uit te kiezen. We lichten er even een aantal uit voor je. De Bosch HBN331E1 is een multifunctionele inbouwoven met een inhoud van 67 liter en vijf verwarmingssystemen. De elektronische klok, 3D warmte en kinderbeveiliging zijn fijne extra’s. Dan hebben we de Whirlpool AKP135-05IXm een conventionele inbouwgrill/bakoven van 59 liter met drie functies. Zowel boven- als onderwarmte is in te stellen tot 250 graden Celsius. Je bedient deze inbouwoven mechanisch en de deur kan verwijderd worden voor extra gemak. Zoek je een uiterst veelzijdige inbouwoven, dan zou de AEG BE3013021M ideaal kunnen zijn voor jou. Hij heeft een ovenruimte van maar liefst 74 liter en is fraai vormgegeven. Een multiheteluchtoven met verzinkbare bedieningsknoppen en UniSight display die een temperatuur tot 275 graden kan creëren. Ideaal toch? Kies jouw favoriete inbouwoven!