Magnetrons & ovens

Inbouw combimagnetrons

Een magnetron, oven en grill in één en dan kan ‘ie ook nog eens ingebouwd worden. Wat een ruimtebesparing! Bekijk ons complete aanbod inbouwcombimagnetrons met merken als ETNA, ATAG en Indesit. Bestel ...

19 resultatensorteren op
aanbevolen

Inbouw combimagnetrons

Zoek je een combimagnetron om in te bouwen in je bestaande keuken? Dan hebben wij de inbouw combimagnetrons die jij zoekt! Daarmee profiteer je van alle voordelen die een oven biedt én die van een magnetron. Enerzijds kun je er dus taarten mee bakken en ovenschotels mee bereiden, maar anderzijds kun je er ook diepgevroren etenswaren mee ontdooien of kant-en-klaarmaaltijden mee warm maken. Siemens, Whirlpool en Ignis zijn een aantal van de merken die wij voor je in ons assortiment hebben opgenomen. Er zijn er meer dan 10 om uit te kiezen, dus je vindt vast en zeker het model dat het beste past bij jouw wensen en eisen. Wist je dat er ook inbouw combimagnetrons zijn met een stoomfunctie, die ervoor zorgt dat vitaminen en mineralen nog beter behouden blijven tijdens het bereidingsproces? Selecteer bij wehkamp.nl eenvoudig op deze types door een vinkje te zetten. Handig!

Kies jouw favoriete exemplaar

Hoeveel ruimte je hebt in de inbouw combimagnetron bepaalt hoeveel je tegelijk kunt bakken, opwarmen of ontdooien. Dankzij ons ruime assortiment met exemplaren tussen de 17 en 42 liter inhoud kom je altijd uit bij jouw ideale model. Ook het vermogen is eenvoudig voor te selecteren. Zeg het maar: 750, 800, 900 of 1000 watt? Bij ons weet je sowieso dat je altijd kunt vertrouwen op onze prima service en op een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Heb je een budget vastgesteld? Wij maken het je heel makkelijk om de combimagnetrons te vinden die niet boven jouw uiterste prijs uitkomen. De laatste selectiemogelijkheid is de maximumtemperatuur van de oven. Je kunt dus alle kanten op!