Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden LG LG TurboWash wasmachines

LG TurboWash wasmachines

2 artikelen
470-230-contentheader-lg-wasmachines-wk40

Sneller én zuiniger wassen doe je met een LG TurboWash wasmachine. Deze wast jouw complete was in slechts 59 minuten net zo schoon als bij een normaal programma en bespaart je tijd én energie! En door de Direct Drive motor zijn de wasmachines van LG stiller, zuiniger en duurzamer.

sneller en zuiniger wassen
 met een lg turbowash wasmachine

LG TurboWash wasmachines

Ondertussen kunnen wasmachines steeds meer. Sommige wasmachines kun je met je telefoon bedienen anderen voegen zelfstandig het wasmiddel toe aan jouw was. LG ontwikkelde wasmachines met TurboWash systeem dat ervoor zorgt dat jij nog sneller jouw was kunt doen.

TurboWash

Het TurboWash systeem zorgt er namelijk voor dat je binnen 59 minuten jouw was stralend schoon uit de wasmachine kunt halen. Dit spaart natuurlijk tijd maar ook energie. Een TurboWash wasmachine spuit het water direct op je wasgoed in plaats van de hele trommel te vullen met water. Hierdoor bespaar je water, energie en is je was sneller schoon. Scheelt weer tijd, en die tijd kun je weer besteden aan je favoriete bezigheden.

Beladingsherkenning

Bijna alle LG Turbowash wasmachines beschikken over beladingsherkenning. Hierdoor weegt de wasmachine de hoeveelheid was die jij in de machine stop. Hier wordt het programma dan vervolgens op aangepast. Heb je weinig was, dan is je wasmachine sneller klaar dan wanneer je een volle trommel wilt wassen. Bespaart gelijk energie en water en dat is natuurlijk alleen maar voordelig.

Bestellen

Wil jij ook genieten van de voordelen van een TurboWash wasmachine? Bestel hem dan vandaag nog voor 23:59 uur en je kunt morgen al beginnen met wassen en energie besparen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.