LG shop

LG totale collectie

LG staat voor 'Life's Good'. En dat wil LG met alle producten waarmaken. Producten zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, stofzuigers, magnetrons. Dankzij innovatieve technologien en ...

23 resultatensorteren op
aanbevolen

LG totale collectie

LG, Life’s good, het merk dat producten verkoopt uit vier verschillende categorieën. Home entertainment, mobiele communicatie, huishoudapparatuur en automobieltechniek. De huishoudapparatuur vind je hier, en deze bestaan uit koelkasten, wasmachines, wasdrogers, combimagnetrons, stofzuigers, kledingstomers en meer.

Stijlvol design & nieuwe technologieën

LG produceert haar producten zorgvuldig. Ze kiezen voor stijlvolle designs gecombineerd met de nieuwste technologieën. Met veel aandacht wordt er naar de huishoudelijke apparaten gekeken. Gebruiksvriendelijk maar toch met een aantrekkelijk design, dat vindt LG belangrijk.

Eenvoudig in gebruik

Naast een aantrekkelijk design en nieuwe technologieën vindt LG het ook belangrijk dat haar producten gebruiksvriendelijk zijn. Zo ontwikkelden ze de TurboWash wasmachine, die het mogelijk maakt om sneller te wassen en je in slechts 59 minuten een perfect schone was te verzorgen en produceerden ze de LG Styler kledingstomers die ervoor zorgen dat je nooit meer naar de stomerij hoeft.

Bestellen

Ben je benieuwd wat LG voor jouw huishouden kan betekenen? Wanneer je een geschikt artikel hebt gevonden en hem vandaag nog voor 23:59 uur hebt besteld dan heb je hem waarschijnlijk morgen al in huis! En als je artikel meer dan 20.- kost betaal je geen verzendkosten.