LG shop

LG Styler kledingstomers

Wil jij met gemak je kleding opfrissen of kreukelvrij maken? Dat kan met de LG Styler kledingstomer. De LG Styler kent vele functies, waaronder het opfrissen van je kleding, het desinfecteren van je k ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

LG Styler kledingstomers

Exclusief verkrijgbaar bij wehkamp: de LG Styler kledingstomers. Het apparaat dat je kleding opfrist, kreukvrij maakt, desinfecteert en droogt. Met de styler kledingstomers van LG, stoom en droog jij je kleding op een bijzondere wijze. Je kleding wordt namelijk op een gezonde manier behandeld en hierdoor zal je kleding langer meegaan.

Truesteam

De LG Styler kledingstomers maken gebruik van Truesteam. De naam zegt het eigenlijk al: dit is 100% stoom, afkomstig van water. Chemicaliën worden dus niet gebruikt, en dat is beter voor je kleding. De stoom doodt tot 99,9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten. Geurtjes en kreukels worden verwijderd uit de kleding en je kleding ruikt weer lekker fris en schoon.

Extra’s

De LG Styler kledingstomers hebben diverse extra’s waarmee je de kleding hygiënisch kunt reinigen en ontdoen van allergenen met de Truesteam technologie. Dankzij de heen en weer bewegende kledinghangers en stoom in de LG Styler worden ook de kreukels uit je kleding geschud. Daarnaast heeft de LG Styler kledingstomer een speciale broekpers. Hiermee breng je eenvoudig de vouw weer terug in je favoriete pantalon.

Verschillende programma’s

De LG Styler kledingstomers beschikken over verschillende programma’s. Zo kun je uit de volgende programma’s kiezen: Klaar voor gebruik, Sportkleding/-uitrusting, Luchtfris, Extra verzorging broeken, Sjaals/stropdassen, Zacht speelgoed, Stille modus, Regenachtige dag, Opwarmen, en Statische verwijdering.