koffiemachines

Volautomatische koffiemachines

Puur genieten van een heerlijke espresso tot een perfecte latte macchiato. Met een volautomatische koffiemachine van topmerken als DeLonghi, Siemens en Saeco kun je elk soort kopje koffie of espresso maken naar jouw smaak. Vaak zelfs ook een heerlijke cappuccino, middels een stoompijpje of melkreservoir.

25 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Volautomatische koffiemachines

Puur genieten van een eenvoudig bakkie troost tot een perfecte latte macchiato: met de volautomatische koffiemachines van topmerken als DeLonghi, Krups, Siemens en Saeco kun je elke soort koffie of espresso maken. Vaak zelfs ook een heerlijke cappuccino. Kies heel eenvoudig het model dat perfect bij jou past dankzij de voorselectiemogelijkheden die we je bieden. Zo kun je uiteraard aanvinken wat je favoriete merk is, maar je kunt ook de exemplaren voorselecteren die al dan niet een melkfunctie hebben. De inhoud van het bonenreservoir en het waterreservoir zijn andere criteria die meespelen bij je keuze. Verder is er nog een optie voor volautomatische koffiemachines met automatische ontkalking en kun je de prijsrange selecteren, zodat je altijd binnen je vooraf vastgestelde budget blijft. Vertrouw op de prijs/kwaliteitverhouding en de service waar wehkamp.nl om bekend staat en geniet van je heerlijke kopje koffie!

Ook jouw ideale volautomatische koffiemachine zit erbij

Wil je een volautomatische koffiemachine van RVS met een prachtig design? Kies dan voor de Saeco Exprelia Evo HD8859/01 met ingebouwde automatische melkbeker en een geheugenfunctie. Daardoor zet je altijd koffie zoals jij die het lekkerst vindt. Dankzij de unieke keramische koffiemolens met vijf maalstanden wordt de smaak en het aroma optimaal. De Siemens TE605209RW is een volautomatische koffiemachine met een pompdruk van 19 bar en het geavanceerde SensoFlow systeem voor extra snel zetten. Eén druk op de knop is alles wat nodig is om een latte machiatto of cappuccino te bereiden. De perfecte cappuccino, Italiaanse café latte of een lungo maak je dankzij de DeLonghi ECAM22.320.SB heel eenvoudig. Je stelt gewoon de gewenste hoeveelheid koffie en maalgraad in. Hij heeft maar liefst 13 maalstanden, een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma en een bedieningspaneel met digitale display.