• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Deze top 10 is bedoeld om jou een eindje op weg te helpen binnen het grote aanbod van koffiemachines en bestaat uit verschillende modellen, zodat je een idee krijgt van wat wij te bieden hebben. Zit het juiste model er niet tussen, dan hebben wij nog ruim 200 andere modellen! Al zin in een cappuccino, espresso of koffie verkeerd?

Top 10 koffiemachines

De wereld van de koffiemachines is groot. Omdat het aanbod zo groot is, hebben wij jou een eindje op weg geholpen door een top 10 koffiemachines samen te stellen. Deze koffiemachines geven een indruk van het grote aanbod. Van een Senseo apparaat tot een volautomatische koffiemachine, voor iedereen is er een geschikt model die aan je wensen voldoet.

Jouw wensen, onze koffiemachines

Iedereen heeft andere wensen, dus daar zal ook een andere koffiemachine bij horen. Deze top 10 koffiemachines heeft aan bijna alle wensen gedacht. Gaat jouw voorkeur uit naar een heerlijke espresso, maar houd je ook van een regulier kopje koffie? Dan past de volautomatische koffiemachine wellicht bij jou! Ben jij iemand die snel een kopje koffie wil drinken voordat je weggaat, zonder een hele kan vol te hoeven zetten? De Senseo apparaten met koffiepads van Philips zijn dan een uitkomst voor jou. Met één druk op de knop bereiden onze Nespresso machines heerlijke koffie van een lungo tot een espresso. De cups van Nespresso zijn in maar liefst 22 smaken te verkrijgen.

De aroma van koffie

Welke keuze je ook gaat maken, hopelijk heeft deze top 10 koffiemachines je kunnen helpen. Komen de aroma’s van de verschillende soorten je al tegemoet? Geniet van die heerlijke latte macchiato tijdens je ontbijt. Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen al in huis!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.