koffiemachines

Senseo apparaten

Gemak dient de mens. Met de Senseo bracht Philips een revolutie te weeg in de koffiebeleving van de Nederlander. De eenvoudig te bedienen apparaten met de bekende koffiepads zijn nog steeds mateloos p ...

10 resultatensorteren op
aanbevolen

Senseo-apparaten

Gemak dient de mens. Dat weten ook grote fabrikanten. Met de Senseo bracht Philips samen met Douwe Egberts een revolutie teweeg in de koffiebeleving van de Nederlander. De eenvoudig te bedienen apparaten met de bekende koffiepads zijn nog steeds mateloos populair. Vooral de VivaCafé met zijn unieke design. En sinds kort is er ook de nieuwe Senseo Switch, waarmee je met één apparaat filterkoffie en de heerlijke Senseo pad koffie kunt zetten. Andere Senseo-apparaten zijn de Quadrante, een rechthoekig model en de Orinial. Uiteraard zijn er verschillende smaken te koop, dus je kunt altijd je ideale bakje koffie voor elk moment maken met deze Senseo-apparaten. Er zijn ook diverse modellen waarmee je cappuccino en andere koffievarianten kunt zetten die worden gemaakt op basis van verse melk. Zelfs warme chocolade kan via speciale cups uit je Senseo-apparaat stromen.

De geschiedenis van Senseo-apparaten

In februari 2001 was het zover: Philips en Douwe Egberts hadden intensief samengewerkt en brachten een nieuw product op de markt: Senseo-apparaten. Daarmee kun je koffie zetten door middel van pads in plaats van zelf gemalen koffie in een filter te doen. Bovendien zit er een schuimlaag op je koffie. Het was een wereldwijd succes. We kunnen ons zelfs nog amper voorstellen dat er een tijd was waarin koffiepads niet bestonden. Bij wehkamp.nl vind je verschillende soorten Senseo-apparaten om uit te kiezen. Selecteer eenvoudig voor op het type machine, de koffiesoort, het aantal kopjes dat je kunt zetten, of er een melkreservoir bij zit, hoe groot het waterreservoir is, wanneer hij automatisch uitgaat en zelfs de kleur van het apparaat. Veel koffieplezier gewenst!