Indesit shop

Indesit totale collectie

Bij ons vind je een ruime keuze huishoudapparatuur van Indesit. Van wasdrogers en vaatwassers tot wasmachines en koelkasten. Bekijk ook de nieuwste collectie Innex wasmachines, waarmee je binnen 2 sec ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Totale collectie Indesit

Indesit is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in huishoudelijke apparatuur. Het merk maakt sinds oktober 2014 onderdeel uit van Whirlpool Nederland. Indesit staat garant voor duurzame, energiebesparende producten voor een geschikte prijs. Naast wasmachines, wasdrogers, koelkasten en magnetrons verkoopt het merk ook inbouwapparatuur. Allemaal van duurzame materialen met een strak design.

Nieuwe technologieën

Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Zo beschikken de producten over handige systemen en speciale programma’s. Neem bijvoorbeeld de wasmachines van Indesit. Dankzij het Express was en droog programma kan jouw niet al te vuile was in slechts 45 gewassen en gedroogd worden. Handig, want zo past het wasprogramma altijd in jouw drukke planning. En niet alleen bij de wasmachines worden handige technieken toegepast. Zo beschikken de meeste koelkasten van Indesit over het Low Frost systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de koelkasten en koelvriescombinaties zelden nog ontdooid hoeven te worden. IJsvorming vermindert met 50% en het ontdooien gaat een stuk sneller dan bij reguliere koelkasten en koelvriescombinaties.

Strak design

Naast de handige systemen waar de huishoudelijke apparaten van Indesit over beschikken, beschikken de apparaten ook over een strak design. Indesit besteed namelijk veel aandacht aan het uiterlijk van haar apparaten. En dat is fijn, want zo past het bij ieder interieur.

Bestellen

Ben je benieuwd of een Indesit apparaat bij jou past? Wanneer je jouw favoriete apparaat vandaag voor 23:59 uur besteld, heb je ‘m waarschijnlijk morgen al in huis!