Indesit shop

Indesit vaatwassers

Geen zin meer om al je vaat met de hand af te wassen? Dan bieden vaatwassers uitkomst. Indesit verkoopt al jaren vaatwassers gemaakt van duurzame materialen voor de beste resultaten. Vaatwassers van h ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Indesit vaatwassers

Met de vaatwassers van Indesit wordt afwassen een stuk gemakkelijker. Want niet jij hoeft alle vuile vaat af te wassen, maar je vaatwasser. Zet al je vuile afwas in de machine en deze doet de rest. Zo ook de vaatwassers van Indesit. Het merk produceert al jaren huishoudelijke apparaten gemaakt van duurzame materialen voor uitstekende resultaten. En die uitstekende resultaten, die worden verkregen met behulp van goede systemen en nieuwe technologieën.

Maximale effectiviteit

Bij de vaatwassers van Indesit hoef je niet meer voor te spoelen. Dankzij het voorwas programma wordt dit al uitgevoerd door de machine. Automatische vuilsensoren herkennen vuil en zorgen ervoor dat alles voordat het reguliere programma begint netjes gespoeld is. Daarnaast zijn een aantal Indesit vaatwassers zo gemaakt dat de bovenkorf verwijderd kan worden om daarmee 53 cm te verkrijgen. Het grote voordeel hiervan is dat ook grote pannen gemakkelijk in de vaatwasser mee gewassen kunnen worden. Er ontstaat meer ruimte voor je vaat waardoor je minder vaak gebruik moet maken van de vaatwasser. En dat bespaart natuurlijk energie en kosten.

Zorg voor energie, milieu en jouw vaat

Indesit schenkt veel aandacht aan het milieu. Daarom zijn de vaatwassers energiezuinig en verbruiken minder water. De complete nieuwe lijn van Indesit vaatwassers valt in energieklasse A+ of A++, om zo een energiebesparing te realiseren van 16% ten opzichte van vaatwassers met energielabel A. Ook jouw vuile vaat wordt met zorg behandeld. De binnenkant van de Indesit vaatwassers is van 100% roestvrij staal. Waardoor de vaat hygiënisch behandeld wordt en stralend schoon uit de vaatwasser komt.