Inbouwapparatuur

Inbouw vaatwassers

We nemen de vaatwasser wel eens voor lief, maar eigenlijk is het natuurlijk hartstikke luxe. Ons aanbod inbouwvaatwassers biedt jou ruime keuze. Shop een inbouwvaatwasser van bijvoorbeeld Siemens of B ...

47 resultatensorteren op
aanbevolen

Inbouwvaatwasser

Lang leve de vaatwasser! Met topmerken als Bosch, Siemens, Whirlpool en Miele hebben wij een breed assortiment inbouwvaatwassers in huis die volledig integreerbaar zijn in je bestaande keuken. Inclusief energiezuinige vaatwassers met energieklasse A+ en zuiniger. Weet je niet zeker of je het zelf aandurft om je nieuwe aankoop te installeren? Geen probleem, want de inbouwvaatwasser kun je eenvoudig laten installeren door specialist Keuken Kampioen. Kies dan voor inclusief installatie = 'ja'. Verheug je je er al op dat je nooit meer hoeft af te wassen? Bekijk de specificaties van de inbouwvaatwasser die jou aanspreekt en je ziet al snel welke helemaal bij jou past!

Jouw nieuwe inbouwvaatwasser, helemaal naar wens

Geef je om het milieu en om je energierekening, selecteer dan een energiezuinige inbouwvaatwasser door heel eenvoudig de gewenste energieklasse aan te vinken. Een ander criterium waar mensen vaak pas over nadenken als we ze erop wijzen, is dat je vooraf kunt bepalen hoeveel lawaai je vaatwasser mag maken. Het geluidsniveau in decibellen is namelijk ook een manier waarop je jouw voorselectie kunt maken. Langzaam maar zeker kom je zo uit bij je ideale inbouwvaatwasser. Misschien heb je wel een favoriet merk waarvan je graag de modellen wilt zien. Ook dat kan natuurlijk. Wil je liever op basis van je budget kiezen, dan doe je dat door de schuifjes op de budgetbalk te verschuiven. Verder hebben we als criteria nog de hoeveelheid vaat die in de inbouwvaatwasser past (het aantal couverts), de breedte van het apparaat en hoeveel jaar garantie je krijgt. Veel plezier met je nieuwe afwashulp!