Inbouwapparatuur

Inbouw koffiemachines

Jouw keuken maak je helemaal compleet met een inbouw koffiemachine. Dankzij de strakke designs creëer je een luxe uitstraling en wordt de koffiemachine volledig verwerkt in jouw keuken. Voor een prach ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Inbouw koffiemachines

Het woord zegt het eigenlijk al, een inbouw koffiemachine is een koffiemachine ingebouwd in jouw keuken. Het grote voordeel? Geen losses apparaten op het aanrecht en een luxe uitstraling. De koffiemachines worden namelijk helemaal ingebouwd in jouw keuken zodat het één geheel wordt. Koffiemachines van hoogwaardige kwaliteit met luxe extra's, inbouw koffiemachines zijn er in diverse maten en soorten.

Waarom een inbouw koffiemachine?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een inbouw koffiemachine. Geen apparaat meer op het aanrecht is daarvan een belangrijke. Het koffiezetapparaat neemt vaak veel plaats in op het aanrecht. Door deze in te bouwen in jouw keuken creëer je meer ruimte op het aanrecht. Verschuiven of omstoten van een koffiezetapparaat op het aanrecht is daarmee gelijk verleden tijd. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor een inbouw koffiemachine is de luxe uitvoering. Prachtige ontwerpen met de nieuwste technieken geven een luxe uitstraling aan jouw keuken. Een echte eye-catcher in jouw keuken dus!

Luxe extra's

Zoals gezegt zijn inbouw koffiemachines er in verschillende maten en soorten. Luxe extra's die de koffiemachines nog specialer maken. Denk bijvoorbeeld aan Home Connect, het systeem van Siemens dat er voor zorgt dat je de machine kunt bedienen daar waar je ook maar bent. Door de connectie die de koffiemachine heeft met jouw smartphone kun je vanaf de bank jouw favoriete kopje koffie zetten. Daarnaast zijn er inbouwkoffiemachines met melkfuncties. Dankzij deze melkfuncties kun jij een heerlijke latte macchiato of cappuccino bereiden. Door de toevoeging van echte melk smaakt deze heerlijk romig. Klik jouw favoriete inbouw koffiemachine aan en ontdek de vele extra's!