Inbouwapparatuur

Achterwanden

Na het koken blijft je keuken niet altijd even schoon achter. Vlees in hete olie kan behoorlijk spetteren en de saus lijkt soms ook een eigen willetje te hebben. Als je een achterwand achter je fornui ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Achterwanden

Als je aan het koken bent op je fornuis of kookplaat, spettert de inhoud van je pannen soms in het rond. Om te voorkomen dat het op de muur terechtkomt, zijn achterwanden bedacht. Oké, soms zie je ook nog tegels zoals die vroeger achter het fornuis werden geplaatst, maar met een achterwand ben je in één keer klaar. In ons assortiment vind je vooral achterwanden van RVS. Uiteraard heeft dit als voordeel dat het wandpaneel niet roest, maar het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Lekker modern en industrieel. Hou je van strak design, dan is een RVS achterwand zeker iets voor jou. Bekijk de modellen eens die wij voor je hebben. Topmerken als Falcon, Smeg en Franken staan niet alleen bekend om hun fornuizen en andere keukenapparatuur, maar leveren ook achterwanden die hier perfect bij passen. Afhankelijk van de breedte (60 tot 90 cm) kun je ze ook in combinatie met andere keukens gebruiken.

Service en garantie

Bij wehkamp.nl staan we niet alleen garant voor een goede prijs, maar ook voor goede kwaliteit. Op al onze achterwanden krijg je twee jaar fabrieksgarantie. Mocht er in die periode iets stuk gaan aan het wandpaneel, dan kun je erop vertrouwen dat je een nieuwe krijgt of dat de schade gerepareerd wordt. Je bevestigt de achterwand heel eenvoudig zelf. Hij ‘hangt’ als het ware op twee schroeven die je in de muur schroeft. Op de tekening in de verpakking zie je precies waar de gaten moeten komen. Heb je nog vragen over de installatie neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Veel succes met kiezen uit ons assortiment achterwanden!