Gourmetstellen & bakplaten

Pizzarette

Wat is er nou lekkerder dan het maken van je eigen verse mini-pizza's? Met de 4-persoons of 6-persoons Pizzarette van Emerio heb je een snelle bereiding van je pizza. De mini-pizza's worden zo ...

7 resultatensorteren op
aanbevolen

Pizzarettes

Een leuk alternatief op het gourmetstel of de bakplaat; de pizzarette. De pizzarette is een kleine (terracotta) steenoven, waar je mini pizza’s in kunt maken. Gezellig met het gezin of vrienden aan tafel, terwijl iedereen zijn of haar eigen mini pizza kan maken. Op deze manier hoef je niet te kiezen of je salami, ham of champignons op je pizza wilt want je kunt meerdere mini pizza’s bereiden. De pizzarrettes zijn in een vierhoekige of ronde vorm te verkrijgen. Nog een voordeel, de mini pizza's zijn gemiddeld in 5 tot 7 minuten al gaar. Gezelligheid en eten gaan samen dankzij de pizza ovens!

Pizza van eigen deeg

Een goede pizzabodem is belangrijk voor een goede, maar vooral heerlijke pizza. Je kunt natuurlijk kant-en-klare pizzabodems in de supermarkt kopen, maar je kunt ook je eigen pizzadeeg maken, ter voorbereiding van een gezellig avondje! De ingrediënten die jij nodig zult hebben zijn: 500 gram bloem, 250 ml lauw water, 1 zakje gist, 2 theelepels zout, 4 eetlepels olijfolie.

Voeg de bloem, zout, gist en olie samen in een kom en roer het door elkaar. Voeg vervolgens de helft van het water toe en kneed dit goed. Voeg vervolgens beetje bij beetje de rest van het water toe. Kneed dit heel goed door totdat je de juiste structuur hebt. Dek vervolgens de kom af met een (thee)doek, zet deze op een warme plek en laat dit 45 minuten rijzen. Zodra de tijd voorbij is, kunnen jullie gezellig aan tafel. Eet smakelijk!En ook voor onze pizzarettes geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.