Huishouden

Gourmetstellen & bakplaten

In deze shop vind je ons assortiment met gourmetstellen, bakplaten en funcooking. Met gourmetstellen en fonduen van wehkamp wordt een gezellige avond een stuk makkelijker gemaakt! Bekijk ook eens onze ...

50 resultatensorteren op
aanbevolen

Gourmetstellen & bakplaten

Samen tafelen is een enorm gezellige bezigheid. Maar hoe weet je nu welk gourmetstel of welke bakplaat je moet nemen om hier optimaal van te genieten? Kies je voor een traditioneel gourmetstel met de welbekende pannetjes of kies je voor een lange bakplaat zodat iedereen er bij kan?

Gourmetstel

Het 'traditionele' gourmetstel bestaat uit twee verdiepingen. Op de bovenkant kan iedereen aan tafel eten klaarmaken, hieronder beschikt iedereen over een eigen pannetje. Dit pannetje wordt tweezijdig verhit, dus wanneer je iets lekkers wilt klaarmaken wat aan beide zijden gebakken moet worden dan kun je dit het beste in het pannetje klaarmaken. Naast het traditionele gourmetstel zoals wij hem allemaal kennen is er ook Aziatische variant. Namelijk de teppanyaki, deze teppanyaki plaat beschikt over twee verschillende warmtezones. Erg handig en een keer iets anders!

Bakplaten

Wil jij toch liever een bakplaat? Dat kan! Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan de Dinner4All, een originele tafelgrill of een grillplaat. Voor iedereen zijn eigen bakplaatje? Dan kun je kiezen voor de Dinner4All. Makkelijker dan dat kan het niet! Toch ouderwets gourmetten? Ook dat kan, kies dan voor een gourmetstel met twee, vier of zelfs acht pannetjes. Zin in iets anders? Kijk dan eens naar de Wokparty Duo van Tefal, hiermee kun je aan tafel wokken en pannenkoekjes bakken. Ideaal voor met de kinderen!

Voor 23:59 uur besteld...

Voor alle gourmetstellen en bakplaten die op voorraad zijn geldt: vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis! Zo kan jij de volgende dag al genieten van jouw nieuwe bakplaat. Bedankt maar vast wie je allemaal uit wil nodigen en wat je gaat eten!