• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

In deze shop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van gourmetten, frituren en funcooking. Bekijk ook onze hetelucht friteuses, waaronder de Philips Airfryer XXL en de Actifry van Tefal. Wist je dat je met een hetelucht friteuse niet alleen frietjes kunt bakken, maar ook allerlei gezonde gerechten kunt bereiden, zoals: groente- en visgerechten? Dat allemaal met één lepel olie of zelfs zonder olie.

Friteuses & gourmetstellen

Tijd voor een feestje, gezellig met het gezin aan tafel of zin in een snelle hap? Binnen onze shop Friteuses & gourmetstellen zijn er veel mogelijkheden op het gebied van friteuses, gourmetstellen en bakplaten. Funcooking is ook een onderdeel van onze shop, dankzij deze apparaten kun je de lekkerste poffertjes, suikerspinnen of wafels maken. Klinkt goed, of niet? Misschien zit je helemaal niet op wafels te wachten, maar wil je een gezellige avond met je vrienden. Ook dat is mogelijk bij ons, dankzij de Heineken thuistap van Krups! In de thuistap past 2 liter bier dankzij de ‘TORP’, dit is waar het bier in zit. De TORP kan in de tap geplaatst worden en wordt hiermee tot 5 °C gebracht. Hierna duurt het nog 1 uur om het bier naar 2 °C te krijgen (ijs en ijskoud). Proost!

Frituren, maar dan anders

Soms heb je zin om te frituren, maar dan met een gezondere variant. Dit is mogelijk dankzij de hetelucht friteuses, die gebruik maken van hete lucht zodat je maar één lepel olie nodig hebt om friet te bakken. Met deze hetelucht friteuses bereid je niet alleen de lekkerste friet, je kunt er ook overheerlijke groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten mee bereiden. De toppers uit deze serie zijn de Philips Airfryer en de Tefal Actifry. De hetelucht friteuses zijn ook ideaal te gebruiken als extra keukenapparaat tijdens de feestdagen, wanneer je fornuis of oven al op volle toeren draait. Gezond en lekker gaan samen dankzij deze hetelucht friteuses.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.