Fornuizen & kookplaten

Inbouw kookplaten

Bereid de heerlijkste maaltijden op één van onze inbouwkookplaten. Zoals de naam al zegt, zijn de kookplaten geschikt om in te bouwen en worden dus een geïntegreerd onderdeel van je keuken. Wil je een ...

40 resultatensorteren op
aanbevolen

Inbouw kookplaten

Iedereen heeft een kookplaat nodig. Of je nu zelf een keukenprins(es) bent of je vindt er niet veel aan om te koken. Dus als het tijd is voor een nieuw exemplaar, dan zoek je de variant uit die het beste past bij jouw wensen en jouw interieur. Het mooiste resultaat behaal je als je gaat voor één van onze inbouwkookplaten. Die past namelijk precies op de plek van je oude kookplaat. Je kunt eenvoudig de breedte selecteren die in jouw nis past door een vinkje te zetten. Wij hebben inbouwkookplaten van 56 tot 77 cm breed voor je. Daar zit dus vast wel iets geschikts tussen. Je kunt kiezen uit kwaliteitsmerken als Bosch, Miele en Siemens. In allerlei prijsklassen, groottes en soorten warmteopwekking. Welke variant je ook kiest, onze inbouwkookplaten bieden je altijd een optimale kwaliteit tegen een goede prijs. En je kunt natuurlijk rekenen op de service waar wehkamp.nl om bekend staat. Reden genoeg dus om voor ons te kiezen!

Maak je keuze uit onze inbouwkookplaten

Er zijn meerdere typen inbouwkookplaten waar je uit kunt kiezen. Het bekendste model is natuurlijk het gasfornuis, waarmee je op aardgas kookt. Maar ook een elektrisch inbouwfornuis is mogelijk. In dat geval wordt elektriciteit in warmte omgezet waarop je kunt koken. Bij een inductiekookplaat zijn het wervelstromen in het metaal die de pan verwarmen. Door jouw wensen en budget op een rij te zetten, kom je vanzelf uit bij je ideale exemplaar. We hebben inbouwkookplaten met 4 en 5 kookzones voor je. Hoe meer zones je kiest, des te meer pannen kun je tegelijk op het vuur hebben. Succes met je nieuwe inbouwkookplaat!