Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Dyson Dyson totale collectie

Dyson totale collectie

19 artikelen
950_1_pixelbalk_wk40
470_230_contentmerkenheader_dyson_wk17

Dyson sledestofzuigers en snoerloze stofzuigers voorzien in elke schoonmaakbehoefte, en doen dit zonder verlies aan zuigkracht. Naast stofzuigers, heeft Dyson ook een reeks van bladloze luchtreinigers en ventilatoren die effectief, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Een echte musthave is de V10 Absolute steelstofzuiger uit de nieuwe collectie!

klein, licht en krachtig
 dyson v6 snoerloze stofzuigers

Dyson Totale Collectie

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson staat nooit stil. Het begon met een zakloze stofzuiger, maar Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten. Een sledestofzuiger evolueerde naar een steelstofzuiger en met ieder nieuw model vernieuwt ook de technologie. Naast stofzuigers zijn er nu ook luchtreinigers, luchtbevochtigers en sinds kort ook haardrogers.

Duurzaamheid

De machines van Dyson zijn onverwoestbaar. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook licht. Dankzij hun kennis van meetkunde en de nieuwste materialen kunnen de ingenieurs van Dyson meer doen met minder. Minder materiaal, minder gewicht, minder afval.

Geschiedenis

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij ging op zoek naar een oplossing en 5 jaar en 5127 protoypes later had hij ’s werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden. Er zijn inmiddels Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 65 landen wereldwijd. Van één man en zijn idee is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met meer dan 1000 ingenieurs. Dyson staat echter niet stil. De kern van de onderneming wordt gevormd door een alsmaar groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën. Meer inventiviteit.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.