Dyson

Dyson sledestofzuigers en snoerloze stofzuigers voorzien in elke schoonmaakbehoefte, en doen dit zonder verlies aan zuigkracht. Naast stofzuigers, heeft Dyson ook een reeks van bladloze luchtreiniger ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Dyson Totale Collectie

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson staat nooit stil. Het begon met een zakloze stofzuiger, maar Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten. Een sledestofzuiger evolueerde naar een steelstofzuiger en met ieder nieuw model vernieuwt ook de technologie. Naast stofzuigers zijn er nu ook luchtreinigers, luchtbevochtigers en sinds kort ook haardrogers.

Duurzaamheid

De machines van Dyson zijn onverwoestbaar. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook licht. Dankzij hun kennis van meetkunde en de nieuwste materialen kunnen de ingenieurs van Dyson meer doen met minder. Minder materiaal, minder gewicht, minder afval.

Geschiedenis

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij haalde de machine uit elkaar en ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij ging op zoek naar een oplossing en 5 jaar en 5127 protoypes later had hij ’s werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden. Er zijn inmiddels Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 65 landen wereldwijd. Van één man en zijn idee is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met meer dan 1000 ingenieurs. Dyson staat echter niet stil. De kern van de onderneming wordt gevormd door een alsmaar groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën. Meer inventiviteit.