Dyson stofzuigers

Stofzuigers van Dyson zijn stofzakloos en verliezen geen zuigkracht. Ze zijn ontworpen om elke plek in huis grondig schoon te maken. De zuigkracht en filtratie zijn zo goed dat ze allergenen verwijder ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Dyson Sledestofzuigers

Voor iedereen is er de perfecte stofzuiger: heb je huisdieren, allergieën, kinderen,... en hou je van een schoon huis? Dan heeft Dyson zeker een stofzuiger voor jou. In een handomdraai verwissel je het mondstuk en vorm je jouw stofzuiger om tot partner in crime voor het reinigen van tapijten, onder kasten of zetels te stofzuiger tot zelfs die moeilijk te bereiken kieren.

Gebruiksgemak

De Dyson sledestofzuigers zijn eenvoudig te gebruiken, ze volgen je overal en rollen gemakkelijk over allerlei ondergronden. Dankzij de zakloze technologie zijn ze ook onderhoudsvriendelijk. Dyson stofzuigers gebruiken een gepatenteerde cycloontechnologie om microscopisch kleine allergenen en bacteriën te verwijderen. Dyson cyclonen vangen microscopisch stof op waar andere stofzuigers van verstopt raken. De Dyson Cinetic Big Ball stofzuigers verliezen geen zuigkracht. Dit komt door de 36 Dyson Cinetic uiteinden- die bewegen tot wel 5000 Hz en voorkomen dat microscopisch stof zich ophoopt en de luchtstroom blokkeert. Het is dus niet nodig om vuile filters te wassen of te vervangen.

Hygiënisch ledigen

Een nieuw hygiënisch mechanisme verwijdert stof en vuil uit het reservoir. Vastzittend stof en vuil wordt gemakkelijk uit de bak geduwd tijdens het legen van de bak. Hierdoor hoeft het vuil niet aangeraakt te worden.

Ecologie

Dyson stofzuigers worden gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bij het ontwikkelen van de stofzuigers wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die onverslijtbaar zijn. Bovendien heb je dankzij de zakloze technologie geen nood aan stofzakken. Dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu. Twee vliegen in één klap.