Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Dyson Dyson snoerloze stofzuigers

Dyson snoerloze stofzuigers

8 artikelen
470_230_contentmerkenheader_dyson_wk17

De nieuwste collectie snoerloze stofzuigers van Dyson zijn dankzij de Dyson digitale V10 motor klein, licht en krachtig. Met de gepatenteerde Dyson cycloontechnologie wordt ook fijn stof verwijderd. Dankzij een zeer effectief filter blaast de Dyson schonere lucht uit dan je inademt. Een echte musthave is de V10 Absolute steelstofzuiger!

klein, licht en krachtig
 dyson v6 snoerloze stofzuigers

Dyson Snoerloze Stofzuigers

Een kommetje valt om bij het ontbijt, je dochter eet een koek op de bank, je liefste huisdier komt binnen na een wandeling en je ziet het vuil zich verspreiden in je huis. Geen nood, dankzij de snoerloze Dyson stofzuigers heb je altijd een oplossing bij de hand.

Geen snoer, geen gedoe

Gewoon van de oplader halen en hup, je kan aan de slag. In een handomdraai maak je van je stofzuiger een kruimelzuiger of verwissel je het opzetstuk om werkelijk overal te poetsen. Zo kan je makkelijk de trap, bekleding of zelfs je auto schoonmaken.

Klein maar sterk

Dat zijn de Dyson snoerloze stofzuigers. Ze zien er misschien wel klein uit maar onderschat de zuigkracht niet. De Dyson snoerloze stofzuigers zijn de meest krachtige snoerloze stofzuigers op de markt. Eenmaal getest? Dan kan je niet meer zonder. Dyson vond de manier waarop we stofzuigen opnieuw uit.

Uniek

De Dyson snoerloze stofzuigers zijn niet als andere soortgelijke producten. Je hoeft je niet te schamen voor je stofzuiger, de Dyson stofzuiger mag echt gezien worden dankzij het innovatieve design. De vooruitstrevende techniek zie je ook terug in het unieke en opmerkelijke design. Je haalt dus niet enkel een stofzuiger in huis, maar ook een design object.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.