Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Dyson Dyson luchtreinigers

Dyson luchtreinigers

2 artikelen
470-230-contentheader-dyson-wk16

Wil jij het hele jaar door luchtreiniging voor jou en je gezin? Dat kan met een Dyson luchtreinigende ventilator. De Pure (Hot &) Cool link verwijdert automatisch 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen van slechts 0,1 micrometer uit de lucht (getest volgens EN1822). En met de Dyson link app kun je de ventilator op afstand bedienen en ben je altijd op de hoogte van jouw luchtkwaliteit.

 • Dyson DP04 luchtreinigende ventilator
  Dyson DP04 luchtreinigende ventilator
  Quickview

  Dyson DP04 luchtreinigende ventilator

  • Capaciteit (m3/uur): n.v.t.
  • Geluidsniveau (DB): 43
  • Type filter: 360 Glass Hepa

  Levertijd: direct leverbaar

  579.- 537.-
 • Dyson DP04 luchtreinigende ventilator
  Dyson DP04 luchtreinigende ventilator
  Quickview

  Dyson DP04 luchtreinigende ventilator

  • Capaciteit (m3/uur): n.v.t.
  • Geluidsniveau (DB): 43
  • Type filter: 360 Glass Hepa

  Nog 3 op voorraad

  579.- 537.-

Dyson Luchtbehandeling

Luchtvervuiling binnen in huis kan 5 keer slechter zijn dan buiten en wij brengen ongeveer 90% van onze tijd binnen door. Iedereen is zicht bewust van de luchtvervuiling buiten en die luchtvervuiling kan negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid zoals astma, allergieën of griep. Dyson luchtreinigers zijn dus het hele jaar door relevant.

Dyson Air Multiplier technologie

Dyson Air Multiplier ventilatoren zijn de eerste ventilatoren ter wereld zonder bladen. Hierdoor wordt de lucht gelijkmatig en breed in de kamer verspreid. In de plaats van bladen gebruiken de ventilatoren Air Multiplier technologie die de lucht 15 keer versterkt en die iedere seconde 405 liter koele, zachte en ononderbroken lucht uit stuwt. De ventilatoren zijn zo ontworpen dat de lucht vanuit alle hoeken wordt aangezogen. Je kan de machine dus neerzetten waar je wilt.

Design

De Dyson ventilatoren zonder bladen springen echt in het oog. Ze zien er compleet anders uit dan een gewone ventilator en passen naadloos in ieder interieur.

Intelligente luchtreiniging

De Dyson luchtreinigers zijn intelligente machines die de kwaliteit van de lucht meten en automatisch reageren indien nodig. Bovendien kan je dankzij de Dyson Link App op je smartphone de luchtkwaliteit volgen. Verontreinigende stoffen en allergenen tot 0,1 micron worden uit de lucht gefilterd door de 360° Hepa-filter.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.