Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Domotica

Slimme thermostaten

Hoe fijn is het om altijd de juiste temperatuur in je huis te hebben? Dat kan steeds gemakkelijker middels thermostaten met slimme functies, die ook op afstand via een app bedienbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld de Nest Learning thermostaat of de slimme thermostaat van Toon.

sorteren

2 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Slimme thermostaten

Een slimme thermostaat zorgt voor de juiste temperatuur en verlichting in huis, maar houdt ook de rookontwikkeling in je huis in de gaten. Hoe deze slimme thermostaat werkt van onder andere Nest en Toon? De thermostaat is op afstand bedienbaar via je telefoon of tablet zodat je nooit meer in een koud of donker huis thuiskomt. De rookmelder stuurt ook een alert zodra er rookontwikkeling of brand in je huis is of wanneer de batterij van de rookmelder bijna op is. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken over de temperatuur, verlichting en rookontwikkeling in je huis! Je kunt de slimme thermostaten van onder andere Toon, Nest en Nefit krijgen. Kijk voor het gehele aanbod van slimme thermostaten in onze shop.

Waarom een slimme thermostaat?

Het grote voordeel van de slimme thermostaat: de thermostaat zorgt voor minder verbruik van energie in je huis! Je kunt op elk gewenst moment van de dag je energieverbruik bekijken en wat het allemaal kost. Dit inzicht kan je helpen met het besparen van energie in jouw huis. Je kunt gemiddeld tot wel 10% energie besparen!

Welke slimme thermostaat past bij jou?

Weet je nog niet welk merk of type jouw voorkeur heeft? Alle slimme thermostaten zijn via verschillende apps te bedienen, daarin maken zij geen onderscheid. Kijk echter wel naar het gebruiksgemak en de verschillende specificaties per slimme thermostaat. Zo zit er gegarandeerd een perfecte tussen voor jou. Is de thermostaat op voorraad? Bestel de slimme thermostaat dan vanavond voor 23:59 uur, dan heb jij hem morgen al in huis.