Domotica

Slimme stekkers

Met een slimme stekker automatiseer je je huis op een gemakkelijke manier. Sluit je apparatuur aan op de stekker, stel begin- en eindtijden in via de app en klaar. Ideaal voor bijvoorbeeld je verlichting. De stekker is ook te bedienen als je niet thuis bent vanaf je mobiele telefoon.

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Slimme stekkers

Maak het leven makkelijk door slimme stekkers aan te schaffen. De slimme stekkers zijn verbonden aan het internet waardoor je deze met je smartphone of tablet kunt bedienen. Ben jij bijvoorbeeld vergeten om de stijltang uit te zetten? Schakel het apparaat dan uit met een speciale app via je smartphone. Het is ook mogelijk om een schema in te stellen voor je lampen zodat deze in de nacht automatisch uitgaan. Beheer en bedien al je elektrische apparaten en verlichting die zich in de slimme stekkers bevinden met één druk op de knop. Bekijk ook ons complete aanbod aan domotica.

Service van wehkamp

Wil jij ook het gemak van de slimme stekkers ervaren? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je slimme stekker voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.