Smart Home

Slimme keukenapparaten

Tegenwoordig zijn er steeds meer apparaten die jij gemakkelijk kan bedienen met je smartphone. Zo ook keukenmachines en koffiemachines. Erg handig, want met slechts één druk op de knop zet jij jouw pe ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Slim keukenapparaten

Tegenwoordig zijn er steeds meer huishoudelijke apparaten die je kunt verbinden met jouw telefoon of tablet. Door deze verbinding kun je de huishoudelijke apparaten vanaf een afstandje bedienen. Zo kun je jouw favoriete kopje koffie zetten terwijl je op de bank zit of schakel je de vaatwasser aan terwijl je niet thuis bent. Siemens, Bosch, Krups en Magimix hebben diverse keukenapparaten en producten ontworpen die jou het huishouden en het werken in de keuken gemakkelijker maken. Je vindt ze hier.

Slimme koffiemachines

Slimme koffiemachines geven jou de mogelijkheid om vanuit een andere ruimte jouw koffiemachine te bedienen. Download de app en maak gebruik van de vele mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om je koffiemachine alvast een kopje koffie te laten zetten terwijl jij rustig op de bank zit. Bij sommige machines kun je daarnaast de status van het apparaat zien. Je kunt zien hoe het staat met de voorraad koffiecapsules en krijgt een melding wanneer het waterreservoir leeg is. Erg handig, want jij houdt tijd over voor andere dingen.

Slimme koelkasten

Naast slimme koffiemachines zijn er ook slimme koelkasten. Koelkasten die je met je smartphone of tablet kunt bedienen. Downlad de app en kijk in je koelkast. Want via de ingebouwde camera's kun je namelijk in het koelgedeelte van jouw koelkast kijken. Zo weet je dus overal precies wat er in jouw koelkast ligt, erg handig wanneer je boodschappen aan het doen bent. Daarnaast geeft de koelkast jou een seintje wanneer je de deur te lang open hebt staan. Zo verspil je nooit overbodig veel energie.