Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Bosch

Bosch wasmachines

Bosch ontwikkelt al heel wat jaren wasmachines met nieuwe technieken voor optimaal gebruiksgemak. Bosch i-Dos bijvoorbeeld, een wasmachine met automatisch doseersysteem zodat het jou zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Alle functionele wasmachines van Bosch, die vind je hier.

sorteren

16 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Perfecte wasresultaten met Bosch wasmachines

Met Bosch wasmachines haal je perfecte was resultaten in huis. Dankzij de automatische programma’s was je er niet alleen makkelijk mee, je kan ook nog eens vertrouwen op de beste prestaties bij het laagste energieverbruik.

Binnen wehkamp hebben we niet alleen voorladers met een automatisch doseringssysteem, maar ook bijpassende warmtepompdrogers. En wat dacht je van de wasmachines met HomeConnect? Bij Bosch doet men er alles aan om het apparaat klaar te maken voor zijn belangrijkste uitdaging: jouw huishouden! Bekijk het gehele assortiment hier bij wehkamp.