Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Bosch Bosch PerfectDry vaatwassers

Bosch PerfectDry vaatwassers

1 artikel
470-230-Bosch-Perfect-Dry

Broodtrommels, plastic borden, babyflesjes; we gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven. Vaak betekent dit ook met de hand nadrogen. Met Bosch PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd. Je krijgt de beste droogresultaten, zelfs voor plastic. Je vindt alle Bosch PerfectDry vaatwassers hier. Zowel inbouw als vrijstaand.

Bosch PerfectDry vaatwassers

Bosch PerfectDry vaatwassers met de beste droogresultaten, zelfs voor plastic. Ook broodtrommels, plastic borden of babyflesjes komen droog uit de vaatwasser. Fijn, want nu hoef je het niet meer met de hand na te drogen. Plastic vaat kan direct worden opgeborgen in de kast.

Droger onder de vaatwassers

De Bosch PerfectDry vaatwassers drogen de vaat met Zeolith en een krachtige en effectieve 3D air flow. Deze vaatwassers zetten de luchtvochtigheid om in warme lucht én er zit een extra droogfunctie in. Zo wordt jouw vaat niet alleen perfect schoon, maar ook perfect droog.

Stille vaatwassers

De PerfectDry vaatwassers van Bosch drogen niet alleen goed, maar zijn dankzij het Silence programma ook nog eens ongelooflijk stil. Dat is belangrijk, want in een keuken wordt ook geleefd! We weten natuurlijk niet hoe jouw keuken eruitziet, maar er is vast een Bosch vaatwasser die aansluit bij jouw wensen. We hebben zowel Bosch inbouw vaatwassers als Bosch vrijstaande vaatwassers. Voor ieder wat wils!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.