Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden Bosch Bosch i-Dos wasmachines

Bosch i-Dos wasmachines

2 artikelen
470-230-contentheader-huishouden-wk16

Bosch i-Dos weet wat je wast. Door het wasgoed te scannen en te wegen kan de i-Dos wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het beste programmaverloop kiezen. Het automatisch doseersysteem zorgt er dan ook voor dat je bespaart op water en wasmiddel. Je kan met één keer vullen wel 20 wasbeurten draaien, met jouw eigen wasmiddel. En dat met maar één druk op de knop!

Ontvang een persil wasmiddelpakket
 t.w.v. 100.- bij Bosch i-dos wasmachines

Bosch i-Dos wasmachines: bespaar water en wasmiddel

Bosch i-Dos wasmachines wegen het wasgoed en scannen hoe vuil het is. Daardoor kan de wasmachine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het beste programmaverloop kiezen.

De voordelen van Bosch i-Dos wasmachines

De nieuwste collectie i-Dos wasmachines beschikken over de volgende voordelen:

- Geen verkleuringen, onaangename geurtjes of zeepresten in jouw kleding

- Je kan je eigen favoriete wasmiddel gebruiken

- Je kan met één keer vullen wel 20 wasbeurten draaien

- Je bespaart gemiddeld 7.062* liter water op jaarbasis en je hebt 30% minder wasmiddel nodig

- Extra gemak: een perfect schone was met maar één druk op de knop

Let op: Elke Bosch i-Dos wasmachine heeft daarnaast specifieke voordelen. Zo beschikken de WAW32642NL en WAYH2842NL bijvoorbeeld over een (maximaal) toerental van 1600 (per minuut) en beschikken de WAW32642NL en WAT28650NL over een energieklasse van A+++ -30%.

*Geschatte jaarlijkse besparing met i-Dos in plaats van handmatige dosering met een standaard zorgvuldig wasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar. Bron: wfk (The Cleaning Technology Institute), instituut voor toegepast onderzoek, onderzoeksrapport WL5132/10) Individuele resultaten kunnen afwijken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.