Bosch shop

Bosch AutoCook

Het grote voordeel van een Bosch AutoCook is dat je eenvoudig kunt koken met slechts 1 druk op de knop. Met de AutoCook kun je koken, braden, sous-vide, stomen en nog veel meer. Dankzij de verschillen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Bosch AutoCook

Met de Bosch AutoCook kun je gemakkelijk en snel jouw gerechten bereiden. Dankzij de krachtige technologie zijn de opwarmtijden sneller en is jouw gerecht dus sneller warm. Of je nu wilt braden, stomen of koken, met de Bosch AutoCook kan het allemaal.

Verschillende programma’s

De Bosch AutoCook bevat 50 voor afgestelde programma’s. Met deze programma’s kun je bijna elk gewenst gerecht bereiden. Mis je een programma en wil je zelf een eigen recept creëren? Dan kun je zelf de tijd en temperatuur naar wens instellen. Je kunt twee verschillende programma’s opslaan, zodat je deze later weer opnieuw kunt gebruiken.

Automatische programma’s

De voor afgestelde programma’s zijn automatisch waardoor je de AutoCook niet in de gaten hoeft te houden. Zonder toezicht kun je andere dingen doen. Is het programma klaar, dan schakelt de AutoCook vanzelf uit.

Vele extra’s

Naast de verschillende en automatische programma’s bevat de AutoCook nog veel meer extra’s. Zo heeft de AutoCook een grote 5 liter anti-aanbak kom, een timer, een warmhoudfunctie, koele wand, kinderbeveiliging, anti-slipvoetjes, een afneembaar snoer en een draaghendel. En helemaal prettig, alle accessoires zijn vaatwasser bestendig.