Blenders & juicers

Powerblenders

De powerblender kan behalve smoothies van zachte groente- en fruitsoorten, ook hardere materialen verwerken. Dat betekent dat je zonder problemen wortels en andere harde groentes kunt verwerken. Het t ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Powerblenders

Smoothies, soepen, sauzen en nog veel meer: een powerblender zorgt voor extra kracht in de keuken! Zoek jij een nieuwe blender en wil je weten of je een powerblender moet kopen? Wij laten je weten wat dit type keukenmachine precies kan. Ben je overtuigd? Bestel jouw nieuwe powerblender dan vandaag nog. Wij hebben veel merken, zoals Vitamix, Blendtec en Omega op voorraad. Dat betekent dat jij ´m supersnel in huis kunt hebben.

Het verschil

Het grote verschil tussen de gewone blender en de powerblender is, de naam zegt het eigenlijk al, de kracht. De powerblender kan namelijk behalve smoothies van zachte groente- en fruitsoorten, ook hardere materialen verwerken. Dat betekent dus dat je zonder probleem wortels en andere harde groentes in je smoothie kunt verwerken. Supergezond dus! Ook noten superfijn malen of ijs crushen voor een heerlijke cocktail doet de powerblender moeiteloos. Het tweede grote voordeel van de powerblender is dat je er warme gerechten mee kunt bereiden. In ongeveer 5 minuten heb je met een mix van verse (rauwe) ingrediënten een smakelijke fondue, soep of saus op tafel staan.

Met één druk op de knop

Om het je helemaal makkelijk te maken, hebben de meeste powerblenders een aparte knop voor onder andere smoothies, ijs crushen en het bereiden van warme gerechten zoals soep of saus. Met één druk op de knop kiest het apparaat dus zelf de beste instellingen voor het gerecht dat jij wilt maken. De kracht van de powerblender zorgt ervoor dat het een apparaat is dat je iedere dag kunt gebruiken. Vaak kun je ze eenvoudig reinigen door een druppeltje afwasmiddel en water in de kan te doen en de reinigingstand te gebruiken. Uiteraard kunnen veel onderdelen ook gewoon in de afwasmachine.