AEG shop

AEG strijksystemen

Je kleding weer helemaal kreukvrij maken dat doe je gemakkelijk met de strijksystemen van AEG. Kies je voor een stoomgenerator of een strijkijzer? AEG ontwikkelt producten die eenvoudig in gebruik zij ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

AEG Strijksystemen

Als je de kreukels uit je blouse wilt halen of je overhemd weer helemaal glad wilt maken dan bieden de AEG strijksystemen uitkomst. Of je nou op zoek bent naar een stoomgenerator of stoomstrijkijzer, AEG heeft haar producten zo ontwikkeld dat jij volop kan genieten van het gebruiksgemak.

Gebruiksgemak

AEG vindt het belangrijk dat het huishouden jou zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom hebben zij met veel zorg haar producten ontworpen en ontwikkeld. Producten die ervoor zorgen dat jij minder lang hoeft te strijken om de kreukels uit je overhemd te halen, en producten die jouw kleding voorzichtig behandelen met een optimaal resultaat. Eenvoudig en snel jouw huishoudelijke klusjes voltooien en toch met zorg omgaan met jouw eigendommen, iets dat bij AEG hoog in het vaandel staat.

Stoomgenerator

Een stoomgenerator is een soort strijkijzer met een toegevoegde bak waarin stoom wordt geproduceerd. Het grote voordeel van een stoomgenerator is dat ze meestal een groot waterreservoir hebben. Hierdoor hoef je minder vaak het water bij te vullen en kun je dus langer aan een stuk door blijven strijken.

(Stoom)strijkijzer

Strijkijzers heb je in twee varianten, met stoom en zonder stoom. Met een strijkijzer kun je jouw kleding weer helemaal kreukvrij krijgen maar een strijkijzer heeft ook een hygiënisch doel. Het doodt namelijk extra bacteriën waardoor jouw kleding nog frisser is. AEG ontwikkelt ze met extra veel gebruiksgemak. Zodat jij weer helemaal netjes voor de dag kunt komen.

Bestellen

Wil je een AEG strijksysteem bestellen? Wanneer je dit vandaag voor 23:59 uur doet heb je jouw pakketje waarschijnlijk morgen al in huis!