AEG shop

AEG stofzuigers

AEG heeft stofzuigers in allerlei soorten en maten. Stofzuigers met stofzuigerzak, stofzuigers zonder stofzuigerzak en kruimeldieven. Allemaal geschikt om jouw huis weer stofvrij te maken. Alle stofzu ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

AEG Stofzuigers

Een stofzuiger heeft natuurlijk als doel je huis stofvrij te maken. Met welke stofzuiger je dat doet is jouw keuze. AEG heeft verschillende modellen. Kies je voor een stofzuiger met stofzuigerzak voor een stofzuiger met stofzuigerzak? Een kruimelzuiger kan daarnaast ook handig zijn, om kleine oppervlakten even snel schoon te maken.

AEG stofzuigers met zak

AEG heeft een ruim aanbod stofzuigers met zak. Erg handig zo’n stofzuigerzak waar al het vuil in verzameld wordt. Leeg de zak en je bent binnen no-time van alle viezigheid af. De meeste AEG stofzuigers geven zelfs zelf aan wanneer je de stofzak moet vervangen. Erg handig want als je dit op tijd doet, dan zal je zien dat de stofzuiger geen kracht verliest. Wil je juist dat je stofzuiger stofzuigt met iets minder kracht, ook wel vermogen genoemd, dan kun je dit zelf instellen bij de meeste AEG stofzuigers. Zo kun je stofzuigen met een minimale verstoring en energie.

AEG stofzakloze stofzuiger

Stofzakloze stofzuigers, het woord zegt het eigenlijk al. Dit zijn stofzuigers zonder stofzuigerzak. AEG heeft er een aantal in haar collectie die over verschillende systemen beschikken. Zo maken de meeste stofzakloze stofzuigers van AEG gebruik van het Silence Pro System. Met dit systeem kun je schoonmaken zonder al te veel lawaai te maken. Door de motor met geoptimaliseerde lawaaidemping wordt het geluid zo veel mogelijk gedempt voor een rustige schoonmaakbeurt. Ook maken de stofzuigers gebruik van het Clean Air Filtration systeem: de stofzuigers zijn perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. En dat is meer dan een prettig gevoel.

AEG Kruimelzuigers

Naast stofzuigers met en zonder zak heeft AEG ook kruimelzuigers in haar collectie. Deze stofzuigers zijn van klein formaat waardoor ze enorm gebruiksvriendelijk zijn. Om even snel iets op te zuigen of voor de kleinste ruimtes zijn deze kruimelzuigers geschikt. Dankzij de bijbehorende accu’s waarover de kruimelzuigers beschikken zijn de stofzuigers draadloos te gebruiken.

AEG Steelstofzuigers

En, om het assortiment van AEG helemaal compleet de maken verkoopt het merk ook steelstofzuigers. Soepel in handeling en sterk in zuigkracht, dat is precies hoe AEG haar steelstofzuigers omschrijft. De steelstofzuigers werken op een accu en zijn daarom snoerloos. Erg gemakkelijk want je bent zo niet gebonden aan de lengte van het snoer. Bekijk het hele aanbod steelstofzuigers, kruimelzuigers, stofzakloze stofzuigers en stofzuigers met zak op deze pagina.