AEG

AEG 8000-serie wasmachines

De 8000-serie wasmachine van AEG is de betrouwbare beschermer van jouw delicate shirts. Elke vezel wordt gereinigd en beschermd. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

AEG 8000 serie wasmachines

Elke vezel reinigen en beschermen. Dat is precies wat de AEG 8000 series wasmachines doen. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden het wasmiddel en de wasverzachter van tevoren vermengd met water, zodat alle bestandsdelen oplossen. Er zullen dus geen restjes in de trommel terechtkomen. Omdat de wasmachine de wasmiddelen en wasverzachters eerst vermengen met water zal elke vezel bereikt worden. Reinigen en verzorgen zal een stuk gelijkmatiger gaan dan bij reguliere wasmachines.

ÖKOPower

De wasmachines uit de AEG 8000 serie maken gebruik van het ÖKOPower wasprogramma. Dankzij dit wasprogramma, geschikt voor dagelijks gebruik, is jouw was in slechts 59 minuten helemaal klaar. ÖKOPower is energiebesparend omdat de wasmachine er minder lang over doet om jouw was schoon te krijgen. Ook de motor van een wasmachine uit de AEG 8000 serie is uiterst efficiënt en duurzaam. Minder energiekosten en toch superieure prestaties!

ProSense technologie

Zowel de AEG 7000 als 8000 series wasmachines maken gebruik van ProSense technologie. Dankzij deze technologie wordt het wasgoed gewogen voordat de wasmachine gaat wassen. Hierdoor wordt het programma helemaal op maat ingesteld. De machine kiest de minimale tijd die nodig is om het wasgoed schoon te krijgen. Energiebesparend, want een volle trommel heeft meer tijd nodig dan een halve trommel. Energie en water wordt bespaard.

Sproeitechniek

Een wasmachine uit de AEG 8000 serie maakt gebruik van DirectSpray waarmee er op efficiënte manier met water om wordt gegaan. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid met water. Hierdoor zal het wasmiddel en de wasverzachter gelijkmatiger over jouw was worden verdeeld. Prestaties worden verbeterd en jouw kleding blijft langer mooi.