AEG shop

AEG blenders

Maak je favoriete sapjes, smoothies en milkshakes met de blenders van AEG. Deze zijn uitgevoerd met nieuwe technologieën zodat jij op gemakkelijke manier je favoriete drankjes kunt maken. Alle blender ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

AEG blenders

De blenders van AEG zijn gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. AEG is een merk dat het erg belangrijk vindt dat jij gemakkelijk bijvoorbeeld jouw favoriete sapjes kunt creëren. De blenders zijn gemaakt met duurzame materialen en volgens nieuwe technieken. Elke blender van AEG heeft weer andere specificaties geschikt voor gerichte doeleinden.

Gebruiksgemak

Een aantal AEG blenders heeft een verwijderbaar mes waardoor je de blender een stuk gemakkelijker kan schoonmaken. Want gemak, dat vindt AEG erg belangrijk in haar producten. De blenders van AEG beschikken dan ook over eenvoudige bediening en nieuwe technologieën. Zo kun jij dagelijks jouw favoriete sapjes drinken zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Bladen met titanium laag

Een aantal blenders van AEG zijn uitgerust met bladen met een EM.6. titanium laag. Door deze laag komen de smaken van de ingrediënten het beste uit en kan de blender zonder moeite de grofste ingrediënten vermalen. Hierdoor kun jij genieten van je favoriete sapjes bijvoorbeeld.

Powertilt technologie

Daarnaast maken een aantal blenders van AEG gebruik van de unieke Powertilt technologie. Dankzij deze technologie wordt ieder ingrediënt perfect geblend. Zo heb je geen grove stukken in jouw sapjes.

Bestellen

Heb jij wel zin om zelf een sapje te creëren? Als je de AEG blender vandaag voor 23:59 uur bestelt dan heb je hem waarschijnlijk morgen al in huis!