Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Huishouden AEG AEG 7000-serie wasmachines

AEG 7000-serie wasmachines

1 artikel
470-230-AEG-7000-serie-2

De 7000-serie wasmachine van AEG is de beschermer van jouw kreukloze hemden. Deze wasmachines gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat jij jouw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.

 • shoptegoed
  AEG L7FE86EW wasmachine
  AEG L7FE86EW wasmachine
  Video Quickview

  AEG L7FE86EW wasmachine

  • Energieklasse: A+++
  • Toerental (tpm): 1600
  • Maximale belading (kg): 8
  569.-

AEG 7000 serie wasmachines

Minder strijken, frissere kleding. Dat is precies waar de 7000 wasmachine serie van AEG voor staat. Alle wasmachines uit de 7000 serie bevatten namelijk de ProSteam technologie. Deze technologie maakt gebruik van stoom waardoor gekreukte kleding eenvoudig en snel opgefrist.

Opgefriste kleding, minder strijken

Soms heb je kleding die niet meteen de was in hoeft maar wel even lekker opgefrist mag worden. Dan bieden de wasmachines van AEG uit de 7000 serie uitkomst. In plaats van de kleding helemaal te wassen kunnen de kledingstukken eenvoudig opgefrist worden door middel van diverse stoomprogramma’s. Onaangename geurtjes worden verwijderd en door de stoom zullen kledingstukken vol kreukels strakker uit de wasmachine komen. Strijken zal dan bijna niet meer hoeven te gebeuren. Natuurlijk kun je ook je standaard wasbeurt afronden met een stoomprogramma zodat ook deze kleding kreukvrij de machine uit komt.

ProSense technologie

De AEG 7000 series wasmachines bevatten ProSense technologie. Dankzij deze technologie wordt elke lading gewogen en kiest de wasmachine vervolgens het juiste programma voor jouw wasgoed uit. De minimale tijd wordt bepaald zodat er weinig verspilling plaats vindt van water en energie. Schone was is het resultaat.

Met zorg voor jouw kleding

AEG vindt het belangrijk om zorg te dragen over jouw eigendommen. Daar hoort natuurlijk ook jouw kleding bij. Dankzij het SoftPlus systeem dat toegevoegd is aan de AEG 7000 series wasmachines draagt de wasmachine zorg bij aan jouw kleding. De vezels worden beschermd waardoor jouw kledingstukken langer meegaan en zachter aanvoelen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.