AEG shop

AEG vrieskisten

Vrieskisten, het woord zegt het eigenlijk al. Grote kisten waarin je alles kan bewaren dat bevroren moet blijven. AEG verkoopt energiezuinige vrieskisten van hoogwaardige materialen waar jij je eten n ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

AEG vrieskisten

Als je veel etenswaren in wilt vriezen dan bieden de vrieskisten van AEG uitkomst. De vrieskisten, gemaakt van hoogwaardige materialen zijn energiezuinig. Het maakt niet uit op welke plek je de vrieskist neerzet. Door de stalen basis en het sterke omhulsel kan de vrieskist ook op vochtige en koude plekken worden neergezet. Langer vers voedsel en gemakkelijk in gebruik, dat zijn de grote voordelen van de AEG vrieskisten.

LowFrost

De vrieskisten bezitten de zogeheten LowFrost technologie waardoor er 80% minder rijpvorming ontstaat. Het systeem zorgt er dus voor dat er minder ijs- en rijpaanslag ontstaat in de diepvrieskist waardoor je hem minder vaak hoeft te ontdooien. Mocht het toch tijd zijn om de vrieskist te ontdooien dan kan dit gemakkelijk dankzij de dooiwaterafvoer. De diepvrieskisten zijn namelijk afgewerkt met een afvoergootje. Hier kun je een bakje onder zetten om vervolgens het dooiwater in op te vangen.

Warme-wand constructie

Dankzij de warme-wand constructie die zijn toegevoegd aan de AEG vrieskisten ontstaat er geen condens en daardoor dus ook geen roest. Bovendien heeft de buitenwand een gladde oppervlakte en is daardoor gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden.

Automatische vacuümopheffing

De vrieskisten van AEG kunnen gemakkelijk geopend worden dankzij de automatische vacuümopheffing. Er is geen inspanning nodig om de vrieskist open te krijgen. Door de vacuümopheffing wordt de druk, die normaal ontstaat door onderdruk en rondom sluitende magneten, opgeheven en kan de vrieskist gemakkelijk open gemaakt worden.