Samsung huishoudelijke apparatuur

26 resultaten
aanbevolen

26 resultaten

Huishoudelijke apparatuur van Samsung

Bij Samsung ben je aan het juiste adres als je wil investeren in innovatieve en goede huishoudelijke apparatuur. Zo zijn de apparaten uitgerust met allerlei slimme technische hoogstandjes, waardoor stofzuigen, wassen of drogen een fluitje van een cent wordt. Daarnaast zijn alle apparaten zeer energiezuinig, waardoor je bespaart op de energiekosten.

Samsung wasmachines zijn energiezuinig

De Samsung wasmachine is een kwalitatief goede wasmachine. De wasmachines hebben allerlei handige programma's. Zo reinigt de Samsung wasmachine Eco Bubble jouw kleding grondig op een lage temperatuur. Het wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en het vuil verwijdert. Daarnaast heb je ook Samsung wasmachines met QuickDrive. Deze functie verminderd de gemiddelde wasduur met 50% ten opzichte van andere wasmachines, waardoor je sneller en energiezuinig wast. Met de handige AddWash-deur voeg je vergeten wasgoed toe via een klep. Heb je een Samsung wasmachine en droger? Neem dan ook eens een kijkje bij de wasmachine-accessoires voor het handige Samsung was-droogzuil koppelstuk.

De slimme Samsung warmtepompdroger

De wasdroger van Samsung is een slimme en energiezuinige wasdroger. De warmtepomptechnologie droogt kleding op een duurzame en effectieve manier. De droger heeft energielabel A+++ en gebruikt een koelvloeistof in plaats van stroom om de lucht te verwarmen. Daarnaast recyclet de wasdroger van Samsung warme lucht om energie te besparen. Sommige drogers beschikken over Al Control. Deze functie onthoudt jouw drooggewoontes en raadt zo de verschillende programma’s aan. Met Quick Dry droog je binnen 35 minuten een kilo wasgoed. Je krijgt via een handige app een melding als de was droog is, zodat je snel weer door kunt met de volgende was! Met de app bedien je de wasmachine zelfs op afstand.

De Samsung steelstofzuiger maakt het huishouden leuk en eenvoudig

De Samsung steelstofzuiger is ook zo'n huishoudelijk apparaat dat het huishouden een stuk leuker en eenvoudiger maakt. Met de verwisselbare batterij kun je op de laagste stand tot wel 40 minuten non-stop stofzuigen. Met de Turbo Action Brush verwijder je het hardnekkigste vuil. Je bedient de stofzuiger heel eenvoudig met de digitale display. Zit er bijvoorbeeld iets vast in de buis of is het tijd om het filter schoon te maken? Dan krijg je een melding op de digitale display. Met het 2-in-1 oplaadstation laad je de stofzuiger op. Om ruimte te besparen bevestig je het laadstation desgewenst aan de muur. Wel zo handig! Scoor je nieuwe slimme hulp vandaag nog bij wehkamp! Als je hem vandaag bestelt, heb je hem morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.