Weerstations

Vind je het niet meer genoeg om alleen de temperatuur te meten? Dan heb jij een weerstation nodig! Met een weerstation meet je de binnen- en buitentemperatuur, de hoeveelheid regen die is gevallen, hoe hard het waait en vanuit welke richting, de luchtdruk en zelfs de luchtvochtigheid. Alles wat je wil weten over het weer vertellen onze weerstations je!

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Weerstation

Hou je ervan om precies bij te houden hoe het weer zich gedraagt? Dan is een thermometer en een barometer niet meer genoeg voor je. Het is tijd om een weerstation aan te schaffen! Daarop kun je allerlei informatie aflezen die je interessant vindt. Naast de binnen- en buitentemperatuur (in graden Celsius of Fahrenheit) kun je ook de hoeveelheid regen die gevallen is bijhouden. Hoe hard het waait en vanuit welke richting kun je aflezen, net als de luchtdruk en luchtvochtigheid binnen en buiten. De computer van het weerstation houdt bij wat de hoogste en laagste gemeten temperatuur en gevoelstemperatuur was. Je ziet het: met een weerstation zie je alle details van het weer in één oogopslag. Kies uit ons assortiment het exemplaar dat het beste aansluit op jouw wensen. Veel plezier ermee!

Welk weerstation wordt het?

Als je kiest voor de WS-2000 van Alecto kun je ook de maanstand aflezen, zodat je precies ziet wanneer het volle maan wordt. De weersvoorspelling die dit weerstation maakt is bovendien leuk geanimeerd. De meeste weerstations zijn draadloos en hebben een buitensensor die tot wel 50 meter bereik heeft. Zowel de indoor- als de outdoorunit werken meestal op batterijen of een meegeleverde adapter. De batterijen zitten er niet altijd bij, dus let hierop voordat je bestelt. Om de waarden af te lezen is het weerstation voorzien van een display, dat zowel op een tafel als aan de muur te bevestigen is. Wil je net even iets meer, dan is het Alecto WS-4500 draadloos weerstation met internetverbinding iets voor jou. Hierbij wordt een draadloze netwerkunit geleverd voor aansluiting op computernetwerk. Deze werkt draadloos via je router of modem. Dankzij deze internetverbinding heb je 4 dagen weersvoorspelling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.