Whirlpool wasmachines

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Whirlpool wasmachines

Whirlpool is een Amerikaans bedrijf dat in 1911 werd opgericht. Het produceert witgoed dat anno nu in veel Nederlandse huishoudens terug te vinden is. Misschien heb je wel een Whirlpool koelkast, een Whirlpool vaatwasser of een Whirlpool magnetron en ben je daar zo tevreden over dat je ook graag een Whirlpool wasmachine kopen wilt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag om de juiste Whirlpool bovenlader of voorlader te vinden.

Welk vulgewicht heb je nodig?

Voor je naar andere eigenschappen van de wasmachine kijkt, bepaal je het gewenste vulgewicht. Heb je een een- of tweepersoons huishouden? Dan is een Whirlpool wasmachine met een 6 kg vulgewicht voldoende. Drie- en vierpersoons huishoudens kiezen beter voor een Whirlpool wasmachine met een 8kg vulgewicht en nog grotere huishoudens zijn gebaat bij een wasmachine die 9 kg of meer tegelijkertijd wast.

Hoe groen moet je apparaat zijn?

Vanaf maart 2021 zijn er nieuwe energielabels, waardoor deze weer van A t/m G lopen. Hoe zuiniger de wasmachine, hoe beter het is voor het milieu. Bovendien bespaar je flink op energiekosten. Wel zul je bij de aanschaf iets meer kwijt zijn. Wil je graag een zuinig apparaat hebben? Bekijk dan de Whirlpool 6 Sense wasmachine. De Whirlpool 6 Sense wasmachine heeft een beladingssensor, waardoor hij nooit meer water en energie verbruikt dan nodig is. Zo bespaar je tot wel 50% op iedere wasbeurt! Het is bovendien beter voor je kleding.

Wil je ongestoord slapen met de wasmachine aan?

Draai jij je wasjes graag tijdens de daluren? Dan wil je waarschijnlijk een stille wasmachine hebben, zodat je ongestoord slaapt. Extra stille wasmachines hebben een geluidsniveau van 71 dB of minder. Bedenk dat iedere 3 decibel extra een verdubbeling van het geluid representeert.

Voor hoeveel toeren ga jij?

Wil je dat je wasgoed snel droog is? Dan kies je het beste voor een wasmachine met een hoog toerental. Je was komt dan droger uit de trommel. Bij een wasmachine met een toerental van 1200 rpm ligt de restvochtpercentage rond de 52%. Bij een Whirlpool wasmachine met 1400 toeren ligt dit percentage rond de 50% en bij 1600 toeren rond de 44%. Houd er wel rekening mee dat je kleding bij een hoger toerental sneller slijt.

Welke waskwaliteit wens je?

Het doel van een wasje draaien is dat je kleding weer fris en schoon is. Daarom is het belangrijk om ook de waskwaliteit te overwegen voordat je besluit welke machine je in huis haalt. Iedere wasmachine maakt je kleding schoon, maar wasmachines met een lage waskwaliteit zullen na een paar jaar minder goed hun werk doen. Daarom doe je er beter aan om voor een apparaat van midden- of topklasse te gaan.

Welke Whirlpool wasmachine kies jij?

Zoals je ziet zijn er een aantal factoren die je in overweging moet nemen wanneer je een Whirlpool wasmachine kopen gaat. Gelukkig hebben we verschillende Whirlpool wasmachines in ons assortiment, waardoor je altijd voldoende keuze hebt. Welke kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.