Siemens wasmachines

10 resultaten
nieuwste collectie

10 resultaten

Oerdegelijke wasmachines van Siemens

Ben jij op zoek naar een nieuwe wasmachine? Neem dan zeker eens een kijkje bij de Siemens wasmachines! Deze wasmachines verbruiken uitzonderlijk weinig energie. De wasmachines zijn verkrijgbaar als wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader én was-droogcombinatie.

Intelligente, duurzame en stille iQdrive motor

Nieuwe wasmachines van Siemens zijn uitgerust met een iQdrive motor. Deze duurzame en stille motor bestaat uit magneten, waardoor geen wrijving ontstaat. Dat betekent dat er nauwelijks sprake is van slijtage, waardoor de wasmachine een lange levensduur heeft. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor. Bovendien produceert de wasmachine weinig geluid, want het geluidsniveau ligt bij het centrifugeren tussen de 48 decibel en 72 decibel. Er is ook een speciaal programma om 's nachts te wassen. Dat programma is extra stil en kort.

Leddisplay en trommelverlichting

De nieuwste Siemens wasmachine is voorzien van alle noodzakelijke gemakken voor het wassen van jouw kleding. Zo heeft de wasmachine een leddisplay, waarop je alle relevante informatie duidelijk kunt zien. Je kunt de display eenvoudig bedienen met touchscreen. De machines zijn voorzien van trommelverlichting, waardoor je precies kunt zien wat er in de wasmachine zit. De verlichting gaat aan zodra je het deurtje van de wasmachine opent. Bovendien kan er in de Siemens wasmachine wel 8 kg wasgoed! Hiermee centrifugeert de Siemens wasmachine tot 1600 toeren. Daarnaast is de Siemens wasmachine isensoric met energielabel A+++ label een hele zuinige wasmachine. Op zoek naar een wasmachine die kan wassen én drogen? Wij hebben ook een Siemens wasmachine met droger combinatie in ons assortiment. Ook verkopen we de allernieuwste Siemens warmtepompdrogers.

Snel en zuinig wassen met VarioSpeed en EcoPerfect

Soms heb je haast en wil je graag snel wassen. De andere keer heb je wat meer tijd, dus gaat je voorkeur uit naar energiezuinig wassen. Als je een Siemens VarioPerfect wasmachine hebt, dan kun je uit deze twee programma's kiezen. Dankzij VarioSpeed kun je nu tot wel 65% sneller wassen met hetzelfde resultaat. Hierdoor is je outfit sneller schoon. Dat is ideaal als je de kleding 's avonds nodig hebt voor een feestje. Of kies juist voor extra energiezuinig wassen. Met EcoPerfect kan het wasprogramma tot 50% zuiniger draaien dankzij de lage temperatuur. Dat is naast goed voor het milieu ook beter voor je kleding.

SensoFresh verwijdert geuren zonder wassen

De Siemens wasmachine SensoFresh is voorzien van de allernieuwste technologie. Zo verwijder je met het speciale SensoFresh-programma heel makkelijk vervelende luchtjes zonder dat er wasmiddel aan te pas komt. Dat is ideaal voor materialen zoals kasjmier, wol en zijde. De machine gebruikt actieve zuurstof om bacteriën en geuren te verwijderen. Binnen een half uur zijn de kledingstukken die met SensoFresh zijn behandeld weer klaar om te dragen. Heb jij een Siemens iq700 wasmachine? Dan kun je de vier meest voorkomende vlekken verwijderen dankzij het handige antivlekkenprogramma.

Op afstand bedienen

De Siemens wasmachine SensoFresh is vaak uitgerust met Home Connect. Dat betekent dat je de wasmachine op afstand kunt bedienen, zodat je hem altijd en overal kunt starten. Bovendien stuurt de Home Connect app je pushmeldingen wanneer de compartimenten voor wasmiddel en wasverzachter bijgevuld moeten worden óf als je was klaar is. Scoor de Siemens wasmachine aanbieding vandaag nog bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.