Samsung wasmachines

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Samsung wasmachines

Bij wehkamp vind je de allernieuwste wasmachines van Samsung. De tegenwoordige wasmachines gebruiken veel minder energie dan vroegere modellen. Door innovatieve technologieën zoals EcoBubble en QuickDrive was je je kleding supersnel en op lage temperaturen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de eigen portemonnee!

Kledingstuk vergeten?

We maken het allemaal wel eens mee: je hebt net de wasmachine aangezet en komt er vervolgens achter dat je je T-shirt bent vergeten. Met de handige AddWash deur voeg je snel en eenvoudig kledingstukken of wasmiddel toe wanneer de was al draait. Ook was die je met de hand hebt gewassen doe je in de Samsung AddWash wasmachine om alleen maar even snel te spoelen of te centrifugeren.

Energiezuinig wassen met EcoBubble

Met de Samsung wasmachine Eco Bubble was je je was op een temperatuur van 15°C hygiënisch schoon. Op deze manier bespaar je een hoop energie, en je kleding blijft ook nog eens langer mooi. De EcoBubble technologie zet wasmiddel om in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert. Wat ook een groot voordeel is, is dat er geen resten wasmiddel in de machine achterblijven. Hierdoor is de Samsung wasmachine Eco Bubble zeer onderhoudsvriendelijk!

Snel wassen met een goed resultaat

Als je een Samsung wasmachine gaat kopen, heb je verschillende mogelijkheden. Koop bijvoorbeeld een QuickDrive wasmachine. Met deze innovatieve wasmachine was je extreem zuinig en is de wastijd tot 50% korter ten opzichte van andere wasmachines. Bovendien bespaar je ongeveer 20% op de energiekosten. Verder heeft de wasmachine Samsung voor 8kg een ruime trommelinhoud, waardoor je er makkelijk de was van drie of vier personen mee doet. Daardoor is deze Samsung Smart wasmachine erg geschikt voor gezinnen. Zijn jullie thuis met meer dan vier personen? Geen probleem! Met de wasmachine van Samsung voor 9 kg doe je de was voor het gehele gezin!

Wasmiddel automatisch doseren

Tot op de dag van vandaag blijft Samsung de Samsung Smart wasmachine met al zijn functies en onderdelen perfectioneren. Naast EcoBubble en QuickDrive hebben deze wasmachines nog andere slimme functies. Zo doseer je met de functie Autodose automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Hierdoor profiteer je van het optimale wasresultaat en verspil je veel minder wasmiddel, wat weer goed is voor het milieu. Als je ongeveer vier keer per week wast, dan bevat de dispenser genoeg wasmiddel voor een hele maand! Het uitneembare reservoir is heel eenvoudig bij te vullen.

Hygiënisch stomen

Tot slot zijn er wasmachines van Samsung met een Hygiëne Steam programma. Met deze functie reinig je je kleding grondig en hygiënisch met behulp van stoom. De geïnjecteerde stoom dringt snel door in de kleding, waardoor hardnekkig vuil direct verwijderd wordt. Het programma doodt tot wel 99,9% van de bacteriën en allergenen! Heb jij een Samsung wasmachine en droger? Neem dan zeker eens een kijkje bij de wasmachine-accessoires. Wij hebben namelijk een Samsung was-droogzuil koppelstuk in het assortiment. Dit is dé oplossing als je je droger op de wasmachine wilt plaatsen. Neem zeker ook eens een kijkje bij de Samsung wasmachine aanbieding en profiteer van hoge kortingen. Een Samsung wasmachine kopen doe je snel en eenvoudig bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.