LG wasmachines

De 6 Motion technologie in LG wasmachines maakt in 6 bewegingen de was perfect schoon en door de Direct Drive motor (met 10 jaar garantie) zijn de wasmachines van LG stiller, zuiniger en duurzamer. En wil je nog sneller én zuiniger wassen? Ga dan voor een LG TurboWash wasmachine.

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

LG wasmachines

De wasmachines van LG beschikken over de nieuwste technologieën. Wasmachines met TurboWash, beladingsherkenning, Direct Drive motor en 6Motion technologie. Allemaal verschillende technologieën om het wassen nog aangenamer te maken. Dit gecombineerd met een strak design zorgt ervoor dat de LG wasmachines binnen elk huishouden passen.

TurboWash

Een aantal LG wasmachines heeft het TurboWash systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je nog sneller en zuiniger kunt wassen. Met TurboWash kun je in slechts 59 minuten een maximaal beladen trommel met kleding wassen. Je kleding is perfect schoon en je hebt meer tijd over voor andere dingen. Daarnaast is de wasmachine energie zuiniger. Omdat je was minder lang in de wasmachine zit verbruikt het minder stroom.

Beladingsherkenning

Naast TurboWash maken een aantal LG wasmachines gebruik van beladingsherkenning. Hierdoor weet de machine altijd hoeveel wasgoed er gewassen moet worden en past zich hier op aan. Zowel het water- als energieverbruik zal hierdoor ook aangepast worden aan de hoeveelheid was, en dit scheelt natuurlijk weer in de portemonnee.

Direct Drive Motor

Een wasmachine wordt aangestuurd door een motor. Bij een Direct Drive motor is deze direct aangesloten op de trommel waardoor en minder onderdelen zijn. Hierdoor zal er minder onderhoud nodig zijn en dit zorgt voor een langere levensduur van de wasmachine. Reparatiekosten worden bespaard en langdurig comfort is het resultaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.