Indesit wasmachines

Met de nieuwste collectie Indesit Innex wasmachines start je de was binnen 2 seconden met slechts één druk op de Push & Wash knop. Daarbij kennen de Indesit Innex wasmachines een vulopening van maar liefst 48.5 centimeter, om nog gemakkelijker de was in de trommel te kunnen doen. In deze shop vind je al onze Indesit wasmachines.

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Indesit wasmachines

Tegenwoordig wordt het leven steeds drukker, en wat is er dan makkelijker dan even snel de was te kunnen doen? Indesit ontwikkelt onder andere wasmachines die met 45 minuten jouw was hebben gedaan. Erg handig als je zelf ook steeds drukker wordt. Met gebruik van duurzame materialen en energiebesparende systemen ontwikkelt Indesit wasmachines die niet alleen erg gemakkelijk zijn in gebruik, maar er ook nog eens mooi uit zien.

Push and Wash button

De meeste Indesit wasmachines beschikken over een ‘Push and Wash’ button. Met slechts één druk op deze knop kun je gemakkelijk het meest voorkomende wasprogramma selecteren. Je wasmachine doet de rest.

Diverse wasprogramma’s

De wasmachines van Indesit beschikken over diverse wasprogramma’s zodat jouw kleding altijd de beste zorg en aandacht krijgt die het verdiend. Het Woolmark Gold programma zorgt er bijvoorbeeld voor dat je kostbare wollen kleding niet meer met de hand hoeft te wassen, maar deze gewoon in de wasmachine kunt stoppen. Het wasprogramma zorgt er dan voor dat je wollen kleding met zorg behandeld wordt. Naast wasprogramma’s voor speciale stoffen of sportkleding beschikken een aantal Indesit wasmachines ook over het Express was en droog programma. Dankzij dit wasprogramma kan je niet al te vuile was in slechts 45 minuten gewassen en gedroogd worden. Erg handig als je het zelf al druk genoeg hebt.

Garantie

De wasmachines van Indesit werken op een koolborstelloze motor. De grote voordelen hiervan zijn dat de motor stiller functioneert en minder aan slijtage onderhevig is. Juist daardoor geeft Indesit nadat de wasmachine geregistreerd wordt op de website, extra garantie.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.