Haier wasmachines

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Haier wasmachine kopen

Toegegeven, er zijn leukere dingen om te kopen dan een nieuwe wasmachine. Een wasmachine kost nu eenmaal veel geld, dus je wilt er wel één kiezen die lang meegaat en goed zijn werk doet. Daarnaast is het belangrijk dat een wasmachine handig is in het dagelijks gebruik. Toch is het lastig om meteen te weten wat je precies zoekt. Wij helpen je daarom graag de voorlader wasmachine van je dromen te vinden,

Over Haier wasmachines

Al sinds de jaren 80 staat Haier bekend als een van de grootste producenten van witgoed. De huishoudelijke apparatuur van Haier staat dicht bij de klant en heeft betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Fijn is dat Haier wasmachines continu worden voorzien van de allernieuwste technische snufjes. Alles staat in het teken van de klant zo goed mogelijk bedienen. Waar let je op bij het kopen van een wasmachine? Wij bieden hieronder enkele overwegingen.

Capaciteit van de trommel

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine is de grootte van de wastrommel. Woon je alleen of met z’n tweetjes, dan heb je minder wasgoed om weg te werken. In dat geval is een wastrommel voor 5 tot 6 kilogram wasgoed een passende optie. Heb je daarentegen een groot huishouden met veel wasgoed? Dan kun je beter een Haier wasmachine XXL uitkiezen. Overweeg bijvoorbeeld een Haier wasmachine 10kg of 9kg. Daarmee werk je bergen wasgoed in een handomdraai weg. Een Haier wasmachine XXL is ook geschikt voor gemiddelde huishoudens, als je graag in zo min mogelijk rondes de was doet.

Aantal toeren

Elke wasmachine heeft een maximum toerental per minuut. Dat varieert van 1200 tot 1600 toeren en kan alleen ingezet worden bij katoen. Voor andere, gevoeligere stofjes wordt namelijk altijd gebruikgemaakt van een lager toerental. Toerental betekent eigenlijk centrifugesnelheid. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de machine komt. De Haier wasmachine met 1600 toeren is echt een uitkomst als je geen droger hebt. Vind je het niet erg als je was er iets natter uitkomt? Dan is een lager toerental misschien een betere optie voor je. Met minder toeren slijt het wasgoed namelijk minder snel, maar moet het wel langer drogen.

Prijs van de wasmachine

Hoewel een wasmachine meestal een dure aankoop is, vind je altijd wel een Haier wasmachine voor een prijs die bij jouw portemonnee past. Sorteer het aanbod op laagste prijs om meteen de goedkoopste apparaten te bekijken.

Energieverbruik

Elk huishoudelijk product dat energie nodig heeft, is voorzien van een energielabel. Label A is het zuinigst, label G het minst zuinig. Een wasmachine die weinig energie verbruikt, kost soms wat meer, maar is in het gebruik een stuk goedkoper. Daarnaast is een zuinige wasmachine minder belastend voor het milieu: ook niet onbelangrijk. We hopen dat bovenstaande informatie je helpt bij het uitzoeken van een passende wasmachine van Haier. Bekijk en vergelijk verschillende producten door de omschrijving, specificaties en reviews door te lezen. Ben je eruit? Plaats vandaag nog je bestelling, dan heb je jouw nieuwe wasmachine morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.