Bosch wasmachines

Bosch ontwikkelt al heel wat jaren wasmachines met nieuwe technieken voor optimaal gebruiksgemak. Bosch i-Dos bijvoorbeeld, een wasmachine met automatisch doseersysteem zodat het jou zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Alle functionele wasmachines van Bosch, die vind je hier.

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Schone was en optimaal gebruiksgemak

Sommige huishoudens doen maar een wasje per week, terwijl andere gezinnen de wasmachine continu laten draaien. De hoeveelheid wasjes die gedraaid worden verschillen, maar de meeste huishoudens hebben wel gemeen dat ze een wasmachine willen die echt schoon wast en gemakkelijk is in gebruik. Kijk daarom eens naar een wasmachine van Bosch. Deze apparaten maken namelijk gebruik van de nieuwste technieken, waardoor je altijd kunt genieten van een stralend schone was.

Welke Bosch wasmachine past bij jou?

Een wasmachine van Bosch is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld een Bosch wasmachine serie 6 of een serie 4. Het verschil zit hem in de verschillende functies van de wasmachines. Zo is de serie 4 uitgerust met EcoSilence Drive, waardoor de wasmachine super stil is. Let erop dat er ook verschillen zijn als het gaat om de inhoud van de machines. Zo heb je een Bosch wasmachine 7 kg, maar is er ook een variant met een inhoud van 8 kg. Bekijk dus goed wat de mogelijkheden zijn van de wasmachine die je graag wilt kopen, zodat je de beste Bosch wasmachine voor jouw gezin aanschaft.

Nog meer elektronische apparaten van Bosch bij wehkamp

Voor betrouwbare wasmachines met perfecte resultaten moet je dus bij Bosch zijn, maar wist je dat dit merk ook heel veel andere elektronica heeft om te wassen en te drogen? Zo verkopen we bijvoorbeeld ook handige wasdrogers of was-droogcombinaties.

Oplossingen bij ruimtegebrek

Voor kleine woningen zijn er tal van oplossingen om toch comfortabel te kunnen wonen. Zo is de eerdergenoemde was-droogcombinatie bijvoorbeeld ideaal als je niet genoeg ruimte hebt om zowel een wasmachine als droger neer te zetten. Een andere oplossing is een wasmachine bovenlader van Bosch. Deze apparaten zijn smaller dan reguliere wasmachines. Je hoeft bij zo'n apparaat bovendien niet door je knieën om je was in de machine te stoppen, omdat de deksel aan de bovenkant zit.

Shop een nieuwe wasmachine bij wehkamp in de sale

Een wasmachine is vaak (weer) een flinke investering waar je niet (altijd) op zit te wachten. Soms kan het niet anders, omdat je direct een nieuwe wasmachine nodig hebt, maar kijk als je tijd hebt ook eens of er toevallig een passende Bosch wasmachine in de aanbieding is. Een Bosch wasmachine is namelijk regelmatig voor minder geld te bemachtigen en heb je bij wehkamp bovendien de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.