AEG wasmachines

Laat kleding er langer als nieuw uitzien. Wij begrijpen maar al te goed dat jouw kleding de grootste zorg nodig heeft, dat de felste kleuren, de meest fijne stoffen en al jouw kleding een leven lang mee moeten gaan. Met de ProTex-wasmachines van AEG kun je erop vertrouwen dat jouw kleding langer meegaat. Onze innovatieve technologieën gaan slijtage, vervagende kleuren en krimpen tegen.

13 resultaten
nieuwste collectie

13 resultaten

AEG wasmachines

Wasmachines, AEG ontwikkelt ze al een aantal jaren met veel zorg. Nieuwe technologieën gecombineerd met strakke designs zorgen ervoor dat jouw AEG wasmachine steeds meer kan betekenen voor jou en jouw was. Want met zorg omgaan met jouw eigendommen, dat is iets wat AEG erg belangrijk vindt. Daarom heeft het merk dan ook een aantal wasmachines met systemen ontworpen die met zorg met jouw kleding omgaan, zodat deze nog langer mooi blijven.

OptiSense-wassysteem

Het OptiSense wassysteem is ontwikkeld om het energieverbruik, waterverbruik en de lengte van het wasprogramma te regelen. Hierdoor was je erg zuinig en wordt er dus minder energie en water verbruikt. Zowel voor een volledige lading als voor het wassen van enkele kledingstukken werkt deze manier van wassen zuiniger dan reguliere wasmachines dit doen.

AquaControl systeem

Het AquaControl systeem is een systeem ontwikkeld tegen waterschade. Door de dubbelwandige invoerslang is de kans dat er water lekt nihil. Mocht dit toch voor komen dan zijn de wasmachines van AEG daarop ingesteld. De wasmachine heeft een alarm-en waterdetectieschakelaar zodat tijdig wordt gealarmeerd wanneer er water lekt. Zo heb je genoeg tijd om de situatie te overzien.

Machine Clean

Een aantal AEG wasmachines bezitten het zogeheten ‘Machine Clean’ systeem. Door middel van dit systeem kan de wasmachine zelf de trommel reinigen en opfrissen. Zo worden restjes wasmiddel en ander vuil verwijderd en onaangename geurtjes tegen gegaan.

Inverter Motor

Alle AEG wasmachines die een Inverter Motor hebben, zijn uiterst zuinig en duurzaam. De motor maakt namelijk gebruik van koolborstels. Hierdoor zal de machines minder geluid maken en langer mee gaan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.