Wasmachines

72 resultaten
nieuwste collectie

72 resultaten

Een nieuwe wasmachine? Bestel hem bij wehkamp

Iedere week werk je stapels en stapels aan vuile was weg. Je wasmachine is dan ook een onmisbaar apparaat in je huishouden. Heeft jouw oude, vertrouwde wasmachine de strijd opgegeven na jaren trouwe dienst? Bestel dan een nieuwe wasmachine bij wehkamp. Doe je dat vandaag nog, dan heb je je nieuwe wasmachine morgen al in huis. Wel zo fijn, want zo voorkom je dat die stapels vieze was tot het plafond groeien!

Verschillende soorten wasmachines

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine heb je de keuze uit diverse modellen. Hieronder worden de wehkamp wasmachines kort beschreven.

Voorlader wasmachines

Voorlader wasmachines worden het meest verkocht bij wehkamp. Bij een voorlader wasmachine zit de opening aan de voorkant van het apparaat. Dit betekent dat je je vieze was aan de voorzijde van de wasmachine inlaadt.

Bovenlader wasmachines

Bij een bovenlader wasmachine zit het deurtje niet aan de voorkant van het apparaat, maar op de bovenzijde. Deze goedkope wasmachine is ideaal voor kleinere ruimtes. Als je wasmachine in een kleine ruimte staat, is het immers onhandig om het deurtje aan de voorzijde te moeten openen. Bij deze wasmachine heb je daar geen last van.

Wasmachine droger combinatie

Tot slot kun je een wasmachine droger combinatie bestellen. Deze wasmachine wast je kleding niet alleen, maar kan deze ook drogen. In feite is dit een wasmachine en droger in een.

Tips bij het kopen van een wasmachine

Op deze pagina vind je ons complete aanbod wehkamp wasmachines. Geen idee welke wasmachine je moet kopen? Wij geven je graag enkele tips om de juiste keuze te maken.

Check de capaciteit van de trommel

Heb je een klein huishouden? Dan kun je een kleine wasmachine kopen. Deze wasmachine heeft een trommel met een kleinere capaciteit, wat betekent dat je hier simpelweg minder was in kunt doen. Een groter huishouden? Kies dan voor een grote wasmachine, zoals een wasmachine 8 kg of een wasmachine 10 kg.

Controleer het energielabel en het verbruik

De meeste nieuwe wasmachines zijn zeer energiezuinig. Deze wasmachines hebben een A+, A++ of zelfs een A+++ energielabel. Wil je echt een energiezuinige keuze maken? Check dan niet alleen het energielabel, maar ook het waterverbruik van je nieuwe wasmachine.

Koop een wasmachine met snel programma

Druk, druk druk! Vind jij het belangrijk dat je nieuwe wasmachine ook snelle wasjes kan draaien? Bestel dan een wasmachine met een snel programma. Super handig voor die kleine wasjes tussen de bedrijven door!

Maak een lijstje met je persoonlijke voorkeuren

Wil je een stille wasmachine kopen? Check dan het geluidsniveau van je nieuwe wasmachine voordat je deze bij wehkamp bestelt. Op zoek naar een wasmachine met extra functies, zoals een wasmachine met stoomfunctie? Dan moet je hier ook goed op letten bij het vergelijken van diverse wasmachine merken. Zet je eisen, wensen en verwachtingen op een rijtje voor je wasmachines met elkaar vergelijkt. Zo vind je vanzelf de wasmachine 8 kg die het beste bij jou past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.