Zanussi wasdrogers

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Nieuwe droger nodig? Bestel een Zanussi droger bij wehkamp

De was, er lijkt geen einde aan te komen. Zeker als je kinderen hebt, ben je continu wasjes aan het draaien. Wil je die stapels was sneller wegwerken? Investeer dan in een wasdroger. Met een wasdroger in huis is je was sneller droog. Ook bespaar je veel ruimte, want je hebt nu geen volle waslijnen en wasrekjes meer.

Ben je overtuigd? Bij wehkamp kun je vele verschillende wasdrogers kopen, waaronder de populaire Zanussi wasdrogers. Tip: profiteer van een condensdroger Zanussi in de aanbieding voor de beste prijs.

Verschillende soorten Zanussi drogers

Het merk Zanussi heeft verschillende soorten drogers op de markt gebracht. Wil je een Zanussi droger kopen, dan heb je de keuze uit een condensdroger, een warmtepompdroger en een afvoerdroger.

De Zanussi condensdroger

Een condensdroger is uitgerust met een elektrisch verwarmingselement. Dit verwarmingselement zorgt ervoor dat je was snel droog wordt. De Zanussi Autosense droger en de Zanussi droger Lindo 100 zijn de populairste condensdrogers in ons assortiment. Voordelen van een condensdroger:

  • Je was is lekker snel droog in een condensdroger.
  • Een condensdroger is vaak goedkoper dan een warmtepompdroger.

De Zanussi warmtepompdroger

Een warmtepompdroger werkt anders dan een condensdroger. Deze droger is uitgerust met een compressor en een koelmiddel. De compressor zet het koelmiddel van gas om tot een vloeibaar middel. Hierbij komt warmte vrij. Deze warmte zorgt ervoor dat je was snel droog wordt. Voordelen van een warmtepompdroger:

  • Een warmtepompdroger is zuiniger dan een condensdroger of afvoerdroger.
  • Met een warmtepompdroger kun je je was ook op lagere temperatuur drogen. Ideaal voor delicate stoffen!

De Zanussi afvoerdroger

Tot slot kun je een afvoerdroger van Zanussi bestellen. Zoals de naam al verklapt, heeft deze droger een afvoer naar buiten. Door deze afvoer wordt de warme, vochtige lucht uit de was afgevoerd. Voordelen van een afvoerdroger:

  • De vochtige lucht wordt direct naar buiten geleid. Hierdoor hoef je geen condensreservoir schoon te maken, zoals bij een condensdroger wel het geval is.
  • Je hebt minder last van vochtige lucht in huis.
  • Je kleding kreukt minder snel in een afvoerdroger.

Welke droger past het beste bij jou?

Heb je geen afvoer naar buiten? Dan moet je een Zanussi condensdroger of warmtepompdroger bestellen. Vergelijk de voordelen van deze drogers met elkaar en je komt er vanzelf achter welke het beste bij jou past. Door de producten in ons assortiment met elkaar te vergelijken, vind je al snel de beste koop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.